Po dodaniu do mj. odrobiny b.z. znika efekt Stone, jazda jest bardziej energetyczna, euforyczna i przejrzysta
Poza tym, odpowiednie otoczenie samo z siebie dodaje fazie euforyczności i energii.
a tak wogule to trzeba zajebac lisc pelargonii za ucho ponoc to bardzo mocno kopie
PS. Efekt stoned też nie jest wcale taki zły, fajnie czasem poleżeć na jakiejś łące rozkminiając w doborowym towarzystwie.
Zaciekawiłeś mnie tym bagnem. Jakie dawkowanie? Można to kupić w zielarskim? MOAR info, plx
Efekt "Stone" z tego o ile się nie mylę oznacza tzw. ujebanie oporowe (na zasadzie tak się zajebałem że jedyne co teraz muszę to coś zjeść i iść spać).
To wy mi chcecie poiedzieć że w innym celu się pali sqna niz ujebanie do granic możliwości ?? :D
Chcę spróbować tego miksu! Jak z tym dawkowaniem?
W MO już dawno to widziałem. Myślałem o zwykłych zielarskich(czyt. stacjonarnych) W obecnych czasach każe 5zl sie liczy.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.