Po dodaniu do mj. odrobiny b.z. znika efekt Stone, jazda jest bardziej energetyczna, euforyczna i przejrzysta
Poza tym, odpowiednie otoczenie samo z siebie dodaje fazie euforyczności i energii.
a tak wogule to trzeba zajebac lisc pelargonii za ucho ponoc to bardzo mocno kopie
PS. Efekt stoned też nie jest wcale taki zły, fajnie czasem poleżeć na jakiejś łące rozkminiając w doborowym towarzystwie.
Zaciekawiłeś mnie tym bagnem. Jakie dawkowanie? Można to kupić w zielarskim? MOAR info, plx
Efekt "Stone" z tego o ile się nie mylę oznacza tzw. ujebanie oporowe (na zasadzie tak się zajebałem że jedyne co teraz muszę to coś zjeść i iść spać).
To wy mi chcecie poiedzieć że w innym celu się pali sqna niz ujebanie do granic możliwości ?? :D
Chcę spróbować tego miksu! Jak z tym dawkowaniem?
W MO już dawno to widziałem. Myślałem o zwykłych zielarskich(czyt. stacjonarnych) W obecnych czasach każe 5zl sie liczy.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.