x = x
Cymess pisze:po prostu kłopotliwie jest prosić dziewczynę codziennie o nowy mocz...
uśmiałem się. Jak masz kolegów to możesz ich na zmianę prosić. Pamiętaj, że ćpanie w takim wieku nie jest zdrowe, a Twoi rodzice chcą Twojego dobra :finger:
Ale osobisice uwazam, ze jeśli masz problem z rodzicami to wstrzymaj sie z ćpaniem do czasu jak sie usamodzielnisz lub odzyskasz ich zaufanie. Na pewno wyjdzie ci to na zdrówko.
tak jak mowilem, mocz kota albo psa albo co tam se hodujesz i im dajesz. raczej nie wykaze nic w stylu 'BIP BIP BIP MOCZ KURWA PSA', wiec luzik. z reszta, pogadaj ze starymi jakos dyplomatycznie i rozwiaz ten konfilkt. najlepiej by bylo jak bys jeszcze wszystko nadrobil dobrymi ocenami i rodzice daja ci spokoj. no kurwa, co ja ci tu tlumacze, przeciez to nie nastolatek.pl :)
Nozer pisze:namow mlodsze rodzenstwo. albo starsze.
Cymess, tak z ciekawości, ile masz lat?
Pogadaj ze starymi. Pozwalają Ci się upić, a nie pozwalają zapalić od czasu do czasu MJ?
Moi rzucali się tylko, jeśli przychodziłem OSTRO, powtarzam OSTRO najaranym. Jak w ogóle Cię złapali?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.