Rób przyjemne rzeczy dla ciebie ( wszystko inne niż : alko i dragi ) i jakoś z czasem to minie , u mnie trwał miesiąc po mefie modyfikowanym
ciśnienia , mój umysł był jakby zawieszony , ojciec zmierzył mi ciśnienie miałem 100/190 . Zawiózł mnie na pogotowie dostałem hydroksyzyne w dupę . Natępnego dnia poszedłem do psychiatry , zapisal mi mirzaten i chloroprothixen 50mg, Czy lepiej odstawić te psychotrpy i zażywać 5-htp i melatonine?
A powiedz mi czy masz też tak że jak budzisz się nagle w nocy (jakiś opór realny sen/koszmar) to otworzysz oczy i wszystko się kręci + pisk w uszach ? (tak się kreci jakbyś był najebany albo mocno się krecił dookoła).
Ilke już czasu te efekty się utrzymają?
Jakieś dodatkowe dolegliwości?
Czy widać poprawę, czy jest coraz gorzej ?
Najlepiej gdybyś poszedł do neurologa i powiedział jak sytuacja wygląda.
On chyba byłby najbardziej kompetenty, oczywiscie musiałby rozwniez pogadac z jakims kitlem co sie zna na narkotykach...
Pozdrawiam
niż po 2 tygodniach zażywaniu psychotropów. Objawy psychiczne u mnie ustępują , ale pojawiły się fizyczne, odczuwam jakby niepokój , w całym ciele jakby drżenie i osłabienie,kołatanie serca , lęk w cały ciele, ból karku. Czy powinieniem zrobić sobie detoks. nie biorę już od 17 września. Stan mój się poprawia ale nastepuję to powoli , z dnia na dzień. Co mogę jeszcze robić aby szybciej powrócic do zdrowia?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.