Rób przyjemne rzeczy dla ciebie ( wszystko inne niż : alko i dragi ) i jakoś z czasem to minie , u mnie trwał miesiąc po mefie modyfikowanym
ciśnienia , mój umysł był jakby zawieszony , ojciec zmierzył mi ciśnienie miałem 100/190 . Zawiózł mnie na pogotowie dostałem hydroksyzyne w dupę . Natępnego dnia poszedłem do psychiatry , zapisal mi mirzaten i chloroprothixen 50mg, Czy lepiej odstawić te psychotrpy i zażywać 5-htp i melatonine?
A powiedz mi czy masz też tak że jak budzisz się nagle w nocy (jakiś opór realny sen/koszmar) to otworzysz oczy i wszystko się kręci + pisk w uszach ? (tak się kreci jakbyś był najebany albo mocno się krecił dookoła).
Ilke już czasu te efekty się utrzymają?
Jakieś dodatkowe dolegliwości?
Czy widać poprawę, czy jest coraz gorzej ?
Najlepiej gdybyś poszedł do neurologa i powiedział jak sytuacja wygląda.
On chyba byłby najbardziej kompetenty, oczywiscie musiałby rozwniez pogadac z jakims kitlem co sie zna na narkotykach...
Pozdrawiam
niż po 2 tygodniach zażywaniu psychotropów. Objawy psychiczne u mnie ustępują , ale pojawiły się fizyczne, odczuwam jakby niepokój , w całym ciele jakby drżenie i osłabienie,kołatanie serca , lęk w cały ciele, ból karku. Czy powinieniem zrobić sobie detoks. nie biorę już od 17 września. Stan mój się poprawia ale nastepuję to powoli , z dnia na dzień. Co mogę jeszcze robić aby szybciej powrócic do zdrowia?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.