Rób przyjemne rzeczy dla ciebie ( wszystko inne niż : alko i dragi ) i jakoś z czasem to minie , u mnie trwał miesiąc po mefie modyfikowanym
ciśnienia , mój umysł był jakby zawieszony , ojciec zmierzył mi ciśnienie miałem 100/190 . Zawiózł mnie na pogotowie dostałem hydroksyzyne w dupę . Natępnego dnia poszedłem do psychiatry , zapisal mi mirzaten i chloroprothixen 50mg, Czy lepiej odstawić te psychotrpy i zażywać 5-htp i melatonine?
A powiedz mi czy masz też tak że jak budzisz się nagle w nocy (jakiś opór realny sen/koszmar) to otworzysz oczy i wszystko się kręci + pisk w uszach ? (tak się kreci jakbyś był najebany albo mocno się krecił dookoła).
Ilke już czasu te efekty się utrzymają?
Jakieś dodatkowe dolegliwości?
Czy widać poprawę, czy jest coraz gorzej ?
Najlepiej gdybyś poszedł do neurologa i powiedział jak sytuacja wygląda.
On chyba byłby najbardziej kompetenty, oczywiscie musiałby rozwniez pogadac z jakims kitlem co sie zna na narkotykach...
Pozdrawiam
niż po 2 tygodniach zażywaniu psychotropów. Objawy psychiczne u mnie ustępują , ale pojawiły się fizyczne, odczuwam jakby niepokój , w całym ciele jakby drżenie i osłabienie,kołatanie serca , lęk w cały ciele, ból karku. Czy powinieniem zrobić sobie detoks. nie biorę już od 17 września. Stan mój się poprawia ale nastepuję to powoli , z dnia na dzień. Co mogę jeszcze robić aby szybciej powrócic do zdrowia?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.