Zmieniono nazwę tematu z "Mefedron". - PcP
Ten zapłon to też nietypowa sprawa, widziałem ludzi opalających lufki po mefie i NIC się nie działo.
Efekty takie
Usmiech od ucha do ucha
Serce zapierdalało jak szalone
Niepotrafiłem fajką trawfić do ust - rece mi latały jak galareta kumplowi też
Szczekoscik , tarcie zebów
Oczoplons, nosiło w huj, kumpel rozebral wszystkie piloty z nudów.
Brak samokontroli ...to pozostawi bez komentarza
Brak poczucia czasu poszslismy do auta tylko po cd , jak weszlismy to siedzielismy tam 1,5h, a na nas wszyscy czekali
Zadyma była kobitki sie kuciły a my bylismy w huj zadowoleni że to impreza zycia. Po imprezie kumpel mi odprowadził i opowiadał że złodzieje mu piwnice opierdolili, wpadłem do domu i zaraz czekałem na złodzieje bo myslalem ze mnie tez opierdolą.
Pożniej normalny dzien pracy -zero zwały , w sumie cały dzien leciał jak po alprazolamie
Dodam że nie jestem amatorem i dużo już przeżyłem.
lucypher: jak przyjebalem setke dobrego mefa (za czasow jego legalnosci, sort pierwsza klasa), to moje zdolnosci manualne byly bardzo ograniczone, bo rozplywalem sie w powietrzu i utrzymanie kiepa stanowilo duzy problem (zaraz po snifie, pozniej juz w miare ogarnialem). W zasadzie wszystko sie zgadza, nie pasuje mi tylko to znieczulenie.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.