Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Wolny Od Nałogów pisze:Ale jak jest sudafed to po huja robić z cirrusa.
Kurwa... jeszcze rano napisałem, że od prawie pół roku nie jebię tego gówna, a dzisiaj się złamałem. Z czystej ciekawości poszedłem sprawdzić, czy jest dostępny acatar. Na dwie apteki otwarte w niedzielę, w mojej zapchlonej mieścinie w jednej był "Acatar acti tabs" i tutaj uwaga w cenie 10.99. Za taką cenę to kupowałem ostatnio rok temu, więc nie wiem, czy z sentymentu za starymi czasami, czy za sprawą niskiej ceny, ale kupiłem dwie paczki i teraz właśnie dochodzą w lodóweczce.
Jebane szatany jak na nowo się wjebię, to tylko i wyłącznie wasza wina
@Chojrak z tego co pamiętam to ty łączyłeś kota z majką. Jak wrażenia, bo w niedalekiej przyszłości mogę stać się posiadaczem pokaźniej ilości morfiny i tak pytam z ciekawości.
TwojDzielnicowy pisze:
@Chojrak z tego co pamiętam to ty łączyłeś kota z majką. Jak wrażenia, bo w niedalekiej przyszłości mogę stać się posiadaczem pokaźniej ilości morfiny i tak pytam z ciekawości.
No, a teraz poważnie to zajebiście euforyczne połączenie i jego największą wadą jest to, że zjazd po kocie jest praktycznie wcale nie odczuwalny co równa się napierdalaniem tego kilka/naście razy na dzień co znowu skutkuje zamianą zawartości mózgu w kaszanke na najbliższe kilka miesięcy - podsumowując nie polecam
Acatar acti tabs wraca powoli :) już 2 paczunie kupiłem ale w tych małych gdzie nigdy ludzi nie ma.
Przecież nie wycofali by tak nagle leku, tym bardziej że całkiem niedawno wyłożyli trochę siana na kampanię reklamową tego leku na katar. Reklamy w prasie, telewizji itp. Więc pomyślcie jaki był by sens wycofywania leku na którego promocję wyłożyło się niemałą sumę pieniędzy.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.