Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
dysponuje tylko acetonem i suchymi glowkami (ph metrem, termometrem, i tym co w normalnej kuchni)
zmielilem mlynkiem do kawy na pyl orzeszki
wsypalem do malego sloiczka 10g owego prochu
zalalem acetonem
dam sie temu pomoczyc z dobe
a jutro przesacze przerz filtr i przeplukam jeszcze raz moze 2x
odparuje aceton i spale i dam znac jaki high bedzie po orzeszkach wloskich ;)
zrobilem co napisalem z tym ze poczekalem kilka godzin tylko
na oko wyglada ze otrzymalem mocniej zabarwiony aceton i zupelnie czysty
(przy metodzie z wada i watami wychodzil mi nieco mentnawy - pewnie odrobina wody albo moja niezgrabnosc )
czy tak wykonany material nadaje sie do podania w kabelek ?
mam nadzieje ze tego nie puknales .... TO SIE NIE NADAJE DO PODANIA IV na 100%
chcesz sie zabic czy co ?
nie jestem chemikiem ale z tego co opisales to naprawde jedynie w dupe se mozesz wlac albo w zaladek bo iv taki syf walnac to .......... a moze ja sie nie znam :listen:
- zmywacz zazwyczaj zawiera calkiem sporo wody a tu chodzi o aceton bezwody
- watkami sie sciera ale nalezy uwazac zeby przy moczeniu w acetonie nie wydobyl sie caly ten syf z watek a sama M. (jesli aceton jest z woda to wlasciwie wogole nie ma to sensu)
- zanim strzelisz cos iv pomysl
i odezwij sie inaczej zakladam ze sie przekreciles :wall:
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.