Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 520 / 18 / 0
ludzie odpiszcie... to dalej w tym kieliszku stoi... juz zostalo tego okolo 10 ml... ale zaczelo troche śmierdziec... tak jakby zaczelo sie fermentowac...
  • 101 / / 0
mogłeś do kogoś PMA wysłać, 7 dni to strasznie długo to trzymasz mi się wydaje, ja ci nie pomogę bo na tym się kompletnie nie znam, napisz do kogoś sam, bo widzisz jak to jest...
  • 9 / / 0
ktos wspomnial o zalewaniu slomy odrazu acetonem ... czy mozna prosic o taki przepis bez uzycia wody ?
dysponuje tylko acetonem i suchymi glowkami (ph metrem, termometrem, i tym co w normalnej kuchni)
  • 1241 / 9 / 0
nie znam sie na chemii ale postanowilem przeprowadzic experyment i zrobilem nastepujaco

zmielilem mlynkiem do kawy na pyl orzeszki
wsypalem do malego sloiczka 10g owego prochu
zalalem acetonem

dam sie temu pomoczyc z dobe
a jutro przesacze przerz filtr i przeplukam jeszcze raz moze 2x
odparuje aceton i spale i dam znac jaki high bedzie po orzeszkach wloskich ;)
  • 1241 / 9 / 0
kto by dobe czekal (nie ma edytuj ???)
zrobilem co napisalem z tym ze poczekalem kilka godzin tylko
na oko wyglada ze otrzymalem mocniej zabarwiony aceton i zupelnie czysty
(przy metodzie z wada i watami wychodzil mi nieco mentnawy - pewnie odrobina wody albo moja niezgrabnosc )

czy tak wykonany material nadaje sie do podania w kabelek ?
  • 520 / 18 / 0
nie wiem o co Ci chodzi, ale to sie chyba nie nadaje do IV...
  • 1241 / 9 / 0
nienadaje sie jest oleiste za to umoczylem topa (bylem po 200ml voodki - ale dla mnie to nie za duzo) i obudzilem sie kilka godzin pozniej na kacu z wooody ;)
  • 520 / 18 / 0
Właśnie przygotowałem sobie towar. Pociąłem łodyżki i makówki (z 60-70), wrzuciłem do garnka, zalałem wodą, pogotowałem z 20 min wyciskając soki z części roślinnych. Po 20 minutach przez sitko, i do drugiego garnka, a raczej rondelka. Gotowałem, aż cała woda odparowała i na dnie został osad, podobny do smoły. Zebrałem to watą (ale i tak wszystkiego nie zebrałem), wziąłem miseczkę do której wlałem trochę zmywacza do paznokci z acetonem (nadaje się toto czy nie?), no i tak maczałem te waty i wyciskałem... Aceton (zmywacz) nie zrobił się żółty, ale wręcz brązowy! Wlałem to do rondelka, dolałem wody (mniej więcej tyle samo ile było acetonu [zmywacza]), no i nad kuchenką. Niby mówicie, żeby odparować aceton na bezogniowym źródle ciepła. Aaale... Wszystko się ładnie odparowało, na dnie pozostał cienki osad, koloru wręcz czarnego. Zalałem to wodą, jakieś 20 ml no i wyszedł ten płyn bardzo brązowy, coś jak kolor czekolady gorzkiej. Mam już nabitą strzykawkę pięcioma mililitrami tej cieczy, no i zaraz się chyba szykuje do strzału... Mam nadzieję, że nie zdechnę.
  • 286 / 3 / 0
nie zartuj !
mam nadzieje ze tego nie puknales .... TO SIE NIE NADAJE DO PODANIA IV na 100%

chcesz sie zabic czy co ?

nie jestem chemikiem ale z tego co opisales to naprawde jedynie w dupe se mozesz wlac albo w zaladek bo iv taki syf walnac to .......... a moze ja sie nie znam :listen:

- zmywacz zazwyczaj zawiera calkiem sporo wody a tu chodzi o aceton bezwody
- watkami sie sciera ale nalezy uwazac zeby przy moczeniu w acetonie nie wydobyl sie caly ten syf z watek a sama M. (jesli aceton jest z woda to wlasciwie wogole nie ma to sensu)
- zanim strzelisz cos iv pomysl :heart:

i odezwij sie inaczej zakladam ze sie przekreciles :wall:
  • 520 / 18 / 0
nie, nie przekręciłem się. walnąłem tego troche iv, ale nic nie czuje, zero fazy. wypierdalam to do kosza... tylko mnie ręka boli (trochę)
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.