Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 210 / 12 / 0
A ja przez ten popieprzony deiksem nabralam takiego wstretu do grejpfrutow, ze na sam ich widok chce mi sie :kotz: . Macie na to jakas rade? :-p
  • 2642 / 40 / 0
uwazac na sciany i biec szybko do kibla,co mozemy ci poradzic?aviomarin?
  • 499 / 2 / 0
nie rozumie nabrales wstretu do grejpa przez deksa? nie kminie najlepiej kup citrosept tydzien kuracji przed opakowanie 2-3 avio i dawka DXM ani zygi ani niemoc nie zrobi ci nic
  • 1474 / 15 / 0
To coś na podobnej zasadzie, że ja kiedyś miałem ogromny wstręt do połykania tabletek jakichkolwiek i do energy drinków hehe.

Tak jak brutal radzi... Nie jedz grejpów, a kup citrosept. Jak już o podbijaniu mówimy bo zawsze możesz i bez tego
  • 327 / 3 / 0
A jakie soki polecacie? Nektar był by dobry? :D
  • 2780 / 39 / 0
Najlepiej sprawdzają się wszystkie soki albo nektary 100%, a nie jakieś rozcieńczane gówna o zawartości góra 50%.
  • 327 / 3 / 0
Znaczy sie wiesz każdy sok na różna zawartość % a pierdolą głupoty na opakowaniu xD Ale myślę że nektar ma dość sporo więcej niż zwykły sok ale mogę się mylić ;)
  • 1513 / 26 / 0
No i pomyłka. Sok jest zawsze 100% (czasem produkowany z koncentratu), nektar ma zawsze mniej. Wydaje mi się że w jednym z marketów udało mi się znaleźć 100% porzeczki. I potrzebne źródło wiedzy dla każdej gosposi - http://www.abcgospodyni.pl/soki.html
Btw. Zastanawiam się czy warto wzmacniać sokiem pierwszą 600 (do tej pory max 450).
mr_b∩ʁbꞁө
  • 3248 / 3 / 0
mr_brown, jest sens, ja nawet grejpy stosowałem (własny sok, więc mocniejszy) do dawek 2250mg. Rozkładanych w dodatku, było zajebiście. Zazwyczaj jest to 0,5 litra soku, ale ostatnio mi odwaliło i ponad litr soku własnego wypiłem, bardzo miło to wspominam i metabolizm inny itd. Co ciekawe najdłużej byłem na bani 2 dni (środa, czwartek), reset lekki i żyję.
Z grejpami mnie najbardziej intryguje takie coś:
450mg => 2 grejpy => 450mg => 3 grejpy => 900mg => 1 grejp => 1350mg

czyli ponad litr własnego soku i 2250mg, totalny reset i pewnie sigma by się włączyła. U mnie nie ma tripu bez grejpfrutów, więc zawsze je wliczam.
  • 142 / / 0
Do tej pory nie spożywałem dexa anie rozkładając go, anie nie wspomagając grejpfrutami.
Dzisiaj mam zamiar zapodac 2 duze grejpfruty (700g) i 900mg dexa na 300+ za 1.5h 600.
Z tego co wyczytałem to powinno być ciekawie chociaż bede jadł to z koleżanką co może zmniejszyć tripowanie no ale zobaczymy jeśli mi się uda postaram się o jakiś TR.
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.