jak to możliwe? przecież dzisiaj jest 1 września i dopiero 10 rano.
sory za zamianę tematu ale coś jest nie tak.
zmien strefe czasowa bo masz zle ustawiona (tez tak kiedys mialem).
śpiący pisze:po 40 sekundach takiego oddychania zaczeło mi cholernie mocno dzwonić w uszach i zrobiło mi się słabo,cały zdrętwiałem,nie sądze aby było to bezpieczne.po następnej,3 minutowej oróbie poczułem dziwny ból serca i nie mogłem wziąść większego oddechu przez kilka minut,przy próbie wciągnięcia powietrza pojawiał się zatrzymujący próbe wciągnięcia większej ilości powietrza ból w sercu,to może być BARDZO niebezpieczne.
Zieleń pisze:nie masz przypadkiem problemów z krążeniem/ciśnieniem od stymulantów? wtedy takie oddychanie może mocno zaszkodzić. samo zdrętwienie i lekkie bóle to "normalny" objaw, ale z serduchem nie ma żartów
śpiący pisze:poczułem dziwny ból serca i nie mogłem wziąść większego oddechu przez kilka minut,przy próbie wciągnięcia powietrza pojawiał się zatrzymujący próbe wciągnięcia większej ilości powietrza ból w sercu
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.