jak to możliwe? przecież dzisiaj jest 1 września i dopiero 10 rano.
sory za zamianę tematu ale coś jest nie tak.
zmien strefe czasowa bo masz zle ustawiona (tez tak kiedys mialem).
śpiący pisze:po 40 sekundach takiego oddychania zaczeło mi cholernie mocno dzwonić w uszach i zrobiło mi się słabo,cały zdrętwiałem,nie sądze aby było to bezpieczne.po następnej,3 minutowej oróbie poczułem dziwny ból serca i nie mogłem wziąść większego oddechu przez kilka minut,przy próbie wciągnięcia powietrza pojawiał się zatrzymujący próbe wciągnięcia większej ilości powietrza ból w sercu,to może być BARDZO niebezpieczne.
Zieleń pisze:nie masz przypadkiem problemów z krążeniem/ciśnieniem od stymulantów? wtedy takie oddychanie może mocno zaszkodzić. samo zdrętwienie i lekkie bóle to "normalny" objaw, ale z serduchem nie ma żartów
śpiący pisze:poczułem dziwny ból serca i nie mogłem wziąść większego oddechu przez kilka minut,przy próbie wciągnięcia powietrza pojawiał się zatrzymujący próbe wciągnięcia większej ilości powietrza ból w sercu
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.