FajnieJest pisze:dokladnie. jaranie samemu konczy sie przedzej czy pozniej zgonem.
jaranie z kims to ogoline fajna zabawa i smiechawka
jaranie codziennie owszem, mija sie z celem, ale dla rozluznienia.. mm :)
chronic user nie bedzie mial takich lotow przecierz nie ma nic lepszego niz spokuj dobra muza jakis drink
i grooby lolo bez tytexu w takim zestawie nie mozna chyba narzekac na brak humoru relaks i bitwa z wlasnymi przemysleniami to jest to co jaracze chyba lubia najbardziej ;]
avonon pisze:dokładnie ta zamuła jest przejebana :#: Teraz po jaraniu w ogóle nie ma beki, zanim coś powiem musze sobie pożądnie ziewnąć, bania zawiesz sie na maksa... Jak to przezwyciężyć żeby było tak jak kiedyś? :huh:
hm...
Prawie pewne jest że nie załapiesz dobrej śmiechawy paląc w lipnym towarzystwie lub na przypałowej miejscówce.
Ja na przykład , po 1-no miesięcznej przerwie paląc samemu , zlewam chociaż by z chorych filmików na yt. ;D
wiesz, taka zasada, na ostatki to się piszę...
Jaranie codziennie mija się z celem.
Moja rada - chcesz śmiechawę? Zjedz kwasa. ^_^
Mnie się wydaję, że najważniejsze jednak jest towarzystwo i nastawienie. Ktoś zrobi coś głupiego, powie coś śmiesznego - może być śmiesznie nawet bez mj. Żebym kiedykolwiek śmiała się bez powodu po marii to nie pamiętam (ale ja mam słabą pamięć).
pozdr.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!