Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Cześć alkoholiki :D Poradzi ktoś jak otwierać bronki zapalarą żeby kapsel pofrunął na kilka metrów :cheesy: Mi strzela co najwyżej, ale nie ma to należnego efektu co bardzo jest demotywujące. Są jakieś metody?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1558 / 18 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=4SWrlnZ86Es :D

ps. raz mi się udało że capsel spadł dopiero po 5 sekundach jakoś, wprawa czyni miszcza, zią

ps2. haha http://www.youtube.com/watch?v=7JSqDwG- ... re=related

ps3. http://www.youtube.com/watch?v=cN9-QxZk ... =1&index=5 haha
Ostatnio zmieniony 12 października 2010 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 425 / 21 / 0
Żeby porządnie wyjebało musi być nieco wzburzone.Tylko bez przesady bo się pianą upaćkasz ;-)
  • 5299 / 104 / 0
O kurwa blefujesz@ dobre w chuj. Że też nie wpadłem na pomysł o poradę wÓjka jutuba...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 115 / 1 / 0
Kup sobie kratke browca i praktykuj. Polecam ciepłego Lecha Pilsa, fajnie strzela tylko po otwarciu to raczej trzeba trenować rzut do klopa.
  • 413 / 4 / 0
śmiech śmiechem,ale mojemu kumplowi kiedys taki kapsel wypierdolił centralnie w gałke oczną ,że wylądował na okulistyce z podejrzeniem rozjebania siatkówki i utraty wzroku.wszystko odbywało sie podczas niezłej biby,wszyscy mysleli ,że swiruje a chłopak pawia rzucił z bólu.potem erka i na sygnale na okulistyke.
od tej pory zawsze blokuje ręką kapsel.sama technika jest prosta;ciepłe bełtko, zapalniczka i energiczny ruch ręką.
Siste, viator!
  • 3854 / 316 / 0
Jak otwieram Żubra, to nie ma chuja w mieście. Zawsze strzeli.
  • 1492 / 25 / 0
Kiedyś nie potrafiłem. Teraz zawsze mi wychodzi, nie wiem sam... a nawet nie trenowałem zbytnio, może z 300 butelek poszło na trening... samo z wiekiem przychodzi ;)
  • 133 / / 0
Różne piwa różnie strzelają, łomża export nie chce mi mocno strzelić ale harnaś dobrze nawala ;-)
3D w HD
  • 104 / 3 / 0
Ja potrafię otworzyć butelkę piwa kartką papieru, aczkolwiek muszę się trochę namęczyć z tym :cool:
Uwaga! Użytkownik MadisonTwatter jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.