Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Cześć alkoholiki :D Poradzi ktoś jak otwierać bronki zapalarą żeby kapsel pofrunął na kilka metrów :cheesy: Mi strzela co najwyżej, ale nie ma to należnego efektu co bardzo jest demotywujące. Są jakieś metody?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1558 / 18 / 0
http://www.youtube.com/watch?v=4SWrlnZ86Es :D

ps. raz mi się udało że capsel spadł dopiero po 5 sekundach jakoś, wprawa czyni miszcza, zią

ps2. haha http://www.youtube.com/watch?v=7JSqDwG- ... re=related

ps3. http://www.youtube.com/watch?v=cN9-QxZk ... =1&index=5 haha
Ostatnio zmieniony 12 października 2010 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 425 / 21 / 0
Żeby porządnie wyjebało musi być nieco wzburzone.Tylko bez przesady bo się pianą upaćkasz ;-)
  • 5299 / 104 / 0
O kurwa blefujesz@ dobre w chuj. Że też nie wpadłem na pomysł o poradę wÓjka jutuba...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 115 / 1 / 0
Kup sobie kratke browca i praktykuj. Polecam ciepłego Lecha Pilsa, fajnie strzela tylko po otwarciu to raczej trzeba trenować rzut do klopa.
  • 413 / 4 / 0
śmiech śmiechem,ale mojemu kumplowi kiedys taki kapsel wypierdolił centralnie w gałke oczną ,że wylądował na okulistyce z podejrzeniem rozjebania siatkówki i utraty wzroku.wszystko odbywało sie podczas niezłej biby,wszyscy mysleli ,że swiruje a chłopak pawia rzucił z bólu.potem erka i na sygnale na okulistyke.
od tej pory zawsze blokuje ręką kapsel.sama technika jest prosta;ciepłe bełtko, zapalniczka i energiczny ruch ręką.
Siste, viator!
  • 3854 / 316 / 0
Jak otwieram Żubra, to nie ma chuja w mieście. Zawsze strzeli.
  • 1495 / 25 / 0
Kiedyś nie potrafiłem. Teraz zawsze mi wychodzi, nie wiem sam... a nawet nie trenowałem zbytnio, może z 300 butelek poszło na trening... samo z wiekiem przychodzi ;)
  • 133 / / 0
Różne piwa różnie strzelają, łomża export nie chce mi mocno strzelić ale harnaś dobrze nawala ;-)
3D w HD
  • 104 / 3 / 0
Ja potrafię otworzyć butelkę piwa kartką papieru, aczkolwiek muszę się trochę namęczyć z tym :cool:
Uwaga! Użytkownik MadisonTwatter jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.