Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
Co racja to racja czesiu. Siedzenie to jest to ;0 i nie ma "pana kropelki" w koło sedesu :)
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Boże ile ja się kiedyś wymęczyłem próbując na siłę się odlać. A na siedząco nigdy nie próbowałem, dopiero tutaj gdzieś to wyczytałem i muszę przyznać w szoku byłem, a i to spokój na bani daje jak się przejmować nie trzeba ;-) .
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
Taka błahostka, a ciężko na Fali zatrybić. Śmieję sie szczerze teraz jak idę i elegancko gnieżdżąc się na sraczu mam cevy.
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 327 / 3 / 0
Problemów ze szczaniem po DXM nie miałem, jest trochę osłabione ale prawie nie zauważalnie :) Ale po innych substancjach na pewno nie oddawanie moczu jest częstsze, aż tak martwić chyba się nie trzeba.
  • 100 / / 0
To tak wam mogę powiedzieć, jako baba, że na siedząco to nic nie jest lepiej. ^_^
"Order us some golf shoes, otherwise we’ll never get out of this place alive."
  • 327 / 3 / 0
Ha Ha dobre! Na siedząco czy stojąco i tak jest lekka blokada ale gorzej jest jak musisz iść do kibla na tą dłuższa sprawę xD W tedy to dopiero wszystko jest zatkane %-D
  • 3250 / 358 / 2
bunnie pisze:
To tak wam mogę powiedzieć, jako baba, że na siedząco to nic nie jest lepiej. ^_^
Inaczej byś śpiewała gdybyś miała prostatę %-D
  • 84 / / 0
hehe jako kobieta piszę- problem z oddaniem moczu obcy mi nie jest.
  • 11 / 1 / 0
O tak, nienawidzę tego, gdy czuję, że muszę się odlać i zaraz poleci, a za huj nie mogę i siedzę w kiblu pół godziny. Ale ciągle mam nadzieje , ze poleci.... :cool:
Uwaga! Użytkownik gugul nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Puść wodę z kranu, czasami pomaga :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.