Jedyne co jej się stało to nie mogła 2 dni mówić jak wzięła tego za dużo...
Kurwa, gdyby tak moja zaniemówiła... ehh rozmarzyłem się...
Tak na poważnie, to może zabierz jej leki i wydawaj tylko dzienne dawki/w uzasadnionych przypadkach.
A akcja z moją mamą miała miejsce z dekade temu - teraz bierze normalne dawki benzo :-)
nutella-cole pisze:To moja matkama jeszcze jedną szanse... (It's don't joke).
Jedyne co jej się stało to nie mogła 2 dni mówić jak wzięła tego za dużo...
Masterfilter pisze:Chciałeś się obudzić zmęczony jak staruszek? o.o
Ale do rzeczy wtedy przypomniało mi się oxazepamie, który dostałem od znajomego. Słyszałem, że to słaba benzodiazepina, a że nie miałem chwilowo dostępu do internetu, postanowiłem ostrożnie wziąć 25mg. Nie pamiętam o której zasnąłem, ale dzisiaj obudziłem się rześki, bez żadnych objawów zejścia z amfetaminy. Mam jeszcze kolejne 25mg, muszę przetestować na sucho bez innych używek. Wtedy zobaczymy jaki potencjał rekreacyjny ma ta słabiutka benzodizepina, którą niektórzy uważają jako dobrą dla psów.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.