Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 157 / / 0
Wybieram się właśnie na wycieczkę do Pragi i grzechem byłoby nie spróbowanie legalnych tam narkotyków ;). Co mi polecacie z aptek, coffeshopów i innych przybytków ćpuńskiej natury? Najbardziej zależy mi na wszelkiego rodzaju psychodelikach...
  • 413 / 8 / 0
Lebiedz pisze:
Wybieram się właśnie na wycieczkę do Pragi i grzechem byłoby nie spróbowanie legalnych tam narkotyków ;). Co mi polecacie z aptek, coffeshopów i innych przybytków ćpuńskiej natury? Najbardziej zależy mi na wszelkiego rodzaju psychodelikach...
zupełnie z dupy temat, przecież każdy wie, że w coffeeshopach [których w czechach nie ma;)] to kupisz tylko opium...
ja ci mogę polecić gryby, lsd, dmt i wszystko co znajdziesz w dziale "psychodeliki" ale czy w pradze to znajdziesz i w dobrej cenie/jakości to już zależy od Ciebie i tego jak pogadasz ;)
  • 145 / 2 / 0
ktos probowal moze LSD w cieszynie kupowac lub grzyby? jakies namiary?
  • 857 / 2 / 0
Podaje namiary. W Cieszynie przechodzisz na druga strone mostu i nastepnie rozmawiasz z ludzmi, ktorzy wydaja Ci sie okeej.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 351 / 8 / 0
A (legalny tam przecież) mefedron? Usiłowałem znależć jakieś info na duckduckgo.cz, ale sklepów jako takich nie ma, zdaje się.
  • 221 / 2 / 0
a ktos ma jakies świeże doświadczenia w kołowaniu kwasa w czechach?
planuje niedługo wycieczke do ostravy...
wiem ze zioło można spokojnie dostac w cafe de la ostrava
ale czy kwasa też?
czy może szukac gdzie indziej?
na co uważac?
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / / 0
w zechcach jest od zajebania kofiszopow tylko podziemnych.kupowanie od ludzi to strata hajsu. bylem w czechch to wiem tylko cen niepamietam bo grbo chlalismy wtedy i ojebalismy gosciowi szklarnie z gandziom ;D
  • 413 / 8 / 0
producente pisze:
w zechcach jest od zajebania kofiszopow tylko podziemnych.kupowanie od ludzi to strata hajsu. bylem w czechch to wiem tylko cen niepamietam bo grbo chlalismy wtedy i ojebalismy gosciowi szklarnie z gandziom ;D
ha ha
  • 576 / 6 / 0
trzeba miec dojście gowno zdzialasz tym że przejdziesz na drugą strone mostu... :) a mef jest legal możesz się z typem ugadać na necie są strony ustawiasz się na czechach gdzie ci pasuje i tyle...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 1558 / 18 / 0
To prawda że MDEA jest legalne w czechach?

I od razu poproszę o linka do ustawy nielegalnych środków w Czechach. Jak na prawdę MDEA jest tam legalne to zmieniam miejsce zamieszakania.

WARN: pisz posty w odpowiednich działach. Przeniosłem @czeslaw
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.