Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Ziomek zycze Ci szczescia i mam nadzieje ze to minie bo u mnie mysle ze przeszlo chyba calkowicie (paranoi lub jakis wahan nastroju nie mam choc czasami cos zapominam tak jak i sprawdzam po 2 razy numer autobusu do ktorego wsiadam bo nie jestem pewien czy dobrze widzialem a wzrok mam swietny). skoro poradziles sobie z opio (jesli poradziles) to dasz rade i z tym. mnie prawdopodobnie uratowala nastepujaca historia- jak to mlody badacz roznych substancji dowiedzialem sie o galce. no ale jakos bylo slabo jak na moje owczesne potrzeby. dociagnalem wiec gazu. nagle patrzac na tv krawedzie obrazu zaczely sie jakby palic jak kartka papieru a calosc zaczela wyginac sie jak topiony plastik. nie wiedzialem ze to telewizor i dzialanie gazu lecz ze to film z mojego zycia gdyz umieram. krzyknalem jedynie dlugie i glosne NIEEEEEEEEEEEE!!! i zajebalem puszka o podloge. potworny strach. jak zaczelo schodzic i doszedlem do siebie na tyle zeby to przeanalizowac wciaz z deka nacpany rozum stwierdzil ze to przestroga przed tym co moze sie stac. nie podwazam tego ani nie chce sprawdzac i wten oto sposob zostalem uleczony. sorki ze o gazie ale chcialem odpowiedziec historia na ta przytoczona przez gazyfikacja plazmy ktorego pozdrawiam ;-)
probowalem wielu narkotykow: od opiatow do psychodelikow. z kazdej "rodziny" sprawdzilem po kilka substancji i zadna ale to powtarzam ZADNA nie daje tak spektakularnych efektow jak klej. nawet aya czy salvia wydaja mi sie ubozsze w doznania. gaz i aceton to zwykly plebs. dobry klej mozna poznac juz po zapachu. ta won... no nic bo jeszcze sie rozmarze ;-) rzecz dla osob zdecydowanych poniesc konsekwencje kirania czyli raczej glupich chociaz z drugiej strony chyba bym zalowal jesli bym nie sprawdzil (chociaz pewnie i bym nie zalowal bo bym nie wiedzial co stracilem).
no nic skoncze ten wywod bo zaczyna sie robic przy-dlugie a to nie w moim stylu
jeszcze raz pozdrawiam gazyfikacja i zycze szczescia. odezwij sie jesli chcesz pogadac. elo
Miałem już 1 podejście i nic nie poczułem, może jakby lekkie omamienie, ale krótko kirałem(1 raz)dziś postaram się przyłożyć do tego aby coś poczuć(będę długo to kirał)chyba,że odpiszecie na czas, że ten ksylen po prostu chuja daje tylko truje i nic nie da rady z niego wyciągnąć.
pozdrawiam kiraczy
ByćOszustwem pisze:hai małe pytanko mam, czy opłaca się kirać klej butapren firmy Dragon( zawiera ksylen i etylobenzen)czytałem gdzieś, że ksylen trzeba długo kirać aby coś poczuć z drugiej jednak strony podobno działa silnie narkotycznie.
Miałem już 1 podejście i nic nie poczułem, może jakby lekkie omamienie, ale krótko kirałem(1 raz)dziś postaram się przyłożyć do tego aby coś poczuć(będę długo to kirał)chyba,że odpiszecie na czas, że ten ksylen po prostu chuja daje tylko truje i nic nie da rady z niego wyciągnąć.
pozdrawiam kiraczy
nie ma długo kirasz nie wiem dokładnie na czym to polega ale ZAWSZE gdy włącza się faza automatycznie wyrzucałem wora gdzieś obok znajomi też
dzisiejszy budex jest do dupy krótko mówiąc nie wiem jak z rozpuszczalnikami
co do samej fazy faktycznie jest nietypowa i dosyć mocna stan przypomina faktycznie jakaś paranoję
pierwsze efekty jakie pamiętam to było uczucie upojenia i lekka euforia przypływ energii i ciepła później grała muzyka jakieś krzyki no i halucynacje
faktycznie też miałem wrażenie że nalezę do jakieś tam grupy ćpunów którzy wiedzą kto/co steruję światem i z dnia na dzień jak w jakiejś grze wtajemniczałem się coraz głębiej z czasem byłem tak ciekaw tego co jest dalej w tym "filmie" ze jebałem budex co dzień żyłem raczej tym co będzie dalej w świecie ludzi cieni (kilka zwoji ciemnego czegoś przypominającym kształtem człowieka) rzeczywistość przestała mnie interesować powstrzymały mnie halucynacje na trzeźwo przed snem zazwyczaj wtedy pojawił sie alk
ciekawi mnie teraz jakbym kirał czy ludzie cienia czekają na mnie żeby mnie dalej wtajemniczać w swoje życie haha
teraz niby doświadczenia jako takie mam z dragami wyobraźnia tez jakby inna bardziej rozbudowana może to by zmieniło przebieg fazy oj nie wiem sam ;-)
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
wlałem mniej niż pół i zacząłem wdychać,efekty takie jak po gazie,później wlałem również mniej niż pół tubki i dalej jazda i dalej jak po gazie,później całą resztę czyli pół i zacząłem wdychać i ogólnie jak po gazie,piski jakieś inne efekty dźwiękowe i takie gówienka przed oczami ale efekty ogólnie mocniejsze niż po gazie,działało dość krótko może troszeczkę dłużej od gazu.Czy tak to powinno wyglądać ? Bo myślałem że inaczej niż gaz to działa i duuużo dłużej,czy może nie ten butapren co trzeba ?
No longer anymore a Narcotic dream...
Morfineusz pisze:Czy tak to powinno wyglądać ? Bo myślałem że inaczej niż gaz to działa i duuużo dłużej,czy może nie ten butapren co trzeba ?
pierwsze fazy tez pamiętam jako proste efekty dźwiękowe coś w stylu ludzie goniący się na około stołu i jakaś muzyka śmieszna w tle
morfineusz ćpałeś z muzą w tle słuchawki coś?
z moich doświadczeń wynika ze muzyka a dokładnej jej rodzaj ma wpływ na późniejsza fazę
no i przy muzyce wydajność kleju wzrasta nie trzeba tak dużo buchać żeby pojawiły się halo
kurde no też się na budzia nakręciłem
nie wiecie czy budapreny "dorex" w słoikach po 250ml działają jak trzeba czy skład tez zmienili ?
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
No longer anymore a Narcotic dream...
Jest w tym jakaś prawidłowość i namacalna harmonia i integracja z przyrodą.
Na dłuższą metę nie radzę ale spróbować, czemu nie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-04-14_20-26-59.png)
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"
UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.