Czuje sie jakbym na chwilę polknął balon, miesnie brzucha i przepona stają w miejscu, nawet wydaje sie ze serce przestaje bic.
Ogromna przyjemnosc, ale cos slabnie, przy pierwszej dawce bylo najlepiej :'(
manzana pisze:ziewanie po Anafranilu![]()
Czuje sie jakbym na chwilę polknął balon, miesnie brzucha i przepona stają w miejscu, nawet wydaje sie ze serce przestaje bic.
Ogromna przyjemnosc, ale cos slabnie, przy pierwszej dawce bylo najlepiej :'(
manzana pisze:odstawilem te leki po 5 dniach, efekty uboczne nie do przyjecia jak dla mnie.
cienias ;)
75 retard to kosa straszna, rozjebana gospodarka wodna i libido.
w nocy budzilem sie caly spocony, w dzien sahara w paszczy.
plus za szybkie dzialanie jak na antydepresantowe standardy, jak ktos reflektuje.
Przez 2 pierwsze dni mialem po nim stany lękowe. Pozniej zaczal dzialac silnie przeciwdepresyjnie i przeciwlękowo. Tylko bardziej nerwowy po nim jestem. Bez uspokajaczy nie daje rady z tym lekarstwem...
PS: Efekty uboczne sa niemile np. problemy ze snem, zaparcia, calkowite zniszczenie zycia seksualnego (moze da sie cos na to poradzic, ale klomipramina naprawde zle dziala na to, od kiedy zaczalem ja stosowac nie potrafie juz w ogole dojsc do orgazmu- problem byl juz jednak i wczesniej) i u niektorych pewnie i inne skutki. Ale lek dziala... i to mocno.
benzodxm pisze:Widze, ze jestem odwazniejszy i pewniejszy siebie, ale np. czesciej sie jąkam, bardziej nerwowo reaguje... ale tak naprawde nie czuje wkurwienia tylko po prostu cos innego. No nie wiem. Niepokoj albo cos takiego. Polaczony z pewnoscia siebie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".