ODPOWIEDZ
  • 146 / 3 / 0
Raz na jakiś czas jak najbardziej, zachowam sobie pudełeczko i posępie po aptekach :cheesy: Ale fakt faktem, tak zajebiście dawno mi sie nie zasypiało, no i skręciocha też pierwszorzędnie zalecza.
  • 1718 / 9 / 0
W takim razie cos mi sie pomylilo, bo sadzilem ze w pudeleczku jest 10 tabsow.

I jak ma sie to dzialanie w porownaniu do kody/makiwary? Mocniejsze? Inne? Banalne pytanie.
  • 394 / 5 / 0
Jak dla mnie po 20tab to taka mocniejsza koda ale troszekcze inaczej działająca(może za sprawą atropiny). Jak chcesz sprubować to zacnij od dawki 20 tab :wall: chyba że nie masz wogle tolerki na opioidy (ale z tego co wiem to masz). To jest analog petydyny (dolargan) więc może chamować wychwyt zwrotny serotoniny i dopaminy ale pewny nie jestem.
  • 131 / 2 / 0
I jak ma sie to dzialanie w porownaniu do kody/makiwary? Mocniejsze? Inne? Banalne pytanie.
Konkretniej jest. Makiwary nie brałem, ale jak dla mnie difenoksylat doustnie działa silniej niż morfina iv :gun:
Porównanie go z kodeiną w ogóle nie ma sensu %-D
  • 394 / 5 / 0
Ty serio brałeś 10 tab i Cię tak poskłądało zajebiście mnie dopiero po 20 tab. Ma ktoś pomysł jak to można i.v albo i.m walnąć?
  • 131 / 2 / 0
+/- 10. I to za pierwszy razem, a to było ~8 lat temu kiedy jedynymi 'opio' było tramal i koda (po ~5 i 2 razy). Parę miesięcy temu 20 tab. zrobiło mnie konkretnie, a to już po ciągach z fentanylu itp. :*)
  • 394 / 5 / 0
Bananax masz jakiś pomysł na przygotowanie reasacu do i.v albo i.m?
  • 131 / 2 / 0
Pozbycie się atropiny, a dalej to już wiadomo %-D
  • 394 / 5 / 0
Ale w tej tab są cukry o to mi chodziło. Nie wiem czy atropina to problem.
  • 2814 / 14 / 0
Difenoksylat nie rozpuszcza się w kwasie hydrohydroksylowym[1].Atropina tak[2].

Przypisy
  1. European Pharmacopoeia 5.0,s.1455 (PDF)
  2. European Pharmacopoeia 5.0,s.1035-1036 (PDF)
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.