– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
1. pieprzoną znakomitością jest dla mnie miks z niewielkimi nawet ilosciami kody! body high na poziomie " sieet, jak miękko!", albo " a łod kiedy mi się tak fajnie nogi zginajo ?!" :-D
tym bardziej nie mogę przeboleć braku kratomu, bo to byłby, czuję, mój miks numba one.
2. podobnie miło- ale na trochę innej płaszczyźnie- komponuje się z niskoprocentowym alkoholem- większy chill/większy bryl, że tak powiem.
3. niestety nieprzyjemne wrażenia zostały mi po mocniejszym napitku.. wydaje mi się, że chodzi o różnice w intensywności- lekkie maconhowe smyranko nie licuje z wódkowym hitem ;-)
na pewno zamówienie powtórzę. tym bardziej, że ceny na SS kuszą jeszcze bardziej. czas obczaić sławetny mix z bay-bean'ką.
co do połoczęnia z bay bean, według mnie fazka jest mocniejsza - bardziej ganjowe wejście, stan jest podobny lecz bardziej wyrazisty i bardziej odczuwalny, mniej jest radosnych myśli ale za to bardziej relaksacyjnie, leżeć i nic nie robić;) jeśli miałbym tylko usiąść i patrzeć na tv lub słuchać muzyki to wyprałbym samą MB.
Mb + bay bean + alkohol - według mnie odpada, co najwyżej jedno piwko.
Łączyłem z jeszcze z damianą i zdaje mi się że jest wtedy nieco radośniej ale za to działanie jakby krótsze, (które i tak nie jest długie) ;)
I pytanie jak najefektywniej wykorzystać MB- gruby lolo/lufka metalowa(http://www.bibulka.com/files/photos/41/ ... ca04bf.jpg)/wiadro/no sam niewiem co/wywar moze jakis
Dzieki, pozdro!
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.