Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Przeniesiono temat. | STR88
W moim wykonaniu - bardzo krzywym pomysłem był autobus na grzybach pełen spoconych ludzi z krzywymi mordami narzekających jacy to są zmęczeni i jak im ciężko w pracy. Męczyło mnie to.
Mam nadzieję, że kapo się wypowie odnośnie historii którą mi opowiadał jak chyba tramwajem wodnym się wybrał na wycieczkę :D
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Las nocą? Jedna z piękniejszych podróży po kwasie w moim przypadku. Bezpieczne, spokojne i piękne miejsce w dodatku łono natury, to jest straszne tylko jeśli boicie się samych siebie :cheesy:
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
- w pociągu w sumie tylko trawke jaralem, ale jak pociąg z przedziałami no to przeciez zajebista sprawa :D
- w klubie na drugim koncu miasta - nie wiem, nie chodze do takich miejsc, ale nie byloby tak zle, mysle
- w pustym mieszkaniu nocą - poradziłem sobie, gorzej jeśli to byłby w miarę duży DOM
- w szkole/pracy - no tutaj byłoby chujowo
- wśród rodziny na przyjęciu - nie chodzę na takie przyjęcia w sumie, ale nie chciałbym się znaleźć tam naćpany
- na domówce u nieznajomych ludzi - nie wiem, nie chodzę do nieznajomych :D
tak więc zaznaczyłem opcję w ciemnym zaułku niebezpiecznej dzielnicy, to by była zwała, nawet z kolegą, nie widzi mi się dostać wpierdol albo zostać okradzionym po wysokiej dawce grzybów bądź innego psychodelika...
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.