Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
zależnie od miasta

w-wa:

mj-30zł/g
amf-40zł/g
  • 343 / 3 / 0
Maskaradore pisze:
w Poz ceny od lat niezmienne i jakość od lat bardzo dobra:
MJ = 20zł/g
amf = 20zł/g
Kraków to samo ,
mj 20
amf 20
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 96 / 2 / 0
Jakie są czarnorynkowe ceny relanium, ew. innych benzo,trampka?
  • 1611 / 34 / 0
Za tramal jeszcze jakiś czas temu płacono ponoć 100zł za butlę 96ml, ale ostatnio doszły mnie słuchy, że 150zł i ludzie tyle dają.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 5299 / 104 / 0
Zielone - 25zł [rzadko, choć widać poprawę], częściej 30zł; na ogół jednak prawda jest taka, że gram z wagi niestetycznie kosztuje w granicach 40zł. W wielu wiochach w kraju nawet 60zł. Taka jest smutna prawda ;]

Amścierwamina - 30zł za tak zwany gram, torbę etc; niegdyś 40zł. Należy przyjąć, że w worku uliczym mamy dodatki gratis. Chojni dealerzy :finger: Czy kiedykolwiek ktoś odwdzięczy się za ich bezmiar łask?

Kwas - 30zł, czasami z pozostałościami śliny %-D
  • 1474 / 15 / 0
trawa 25-30 zależy od jakość (i od kogo) bo hakj bdzie w worku 1,0g to moge odrazy puszczać lotka bo to bedzie fart

\Proszek z fetą 20-25, w miare czysta 30

Piguły z fetą majcześciiej niestetyod 5 do 10zł. czas.promocja że za 3zł ale trzeba zjeść 10 ehhe

helupa jak jest to średniej jakości podobno i 150złg, a 50 ćw
*
koks zależnie od kjakości 160=200zł ale zawsze 1,0a wadze. czaem bywa naprawde zajebsita za 240 (rzadko jak skurisyn) ale za to zajebista i na szalce 1,1

Kwasu już nie ma ale były Hoffmany po 35 szt na papierze około 100ug podobno

Aha i piko, ale ponosi typa i za połówke chce 50 po "musi jakieć jakieś 4okm

A i haszyk w sezonie po 20zł za równiego grama. 25 za kozaka...
I z tego co mi wiadomo to z innymi zabawkami jest taka jazda że nie aro kombinować.
To tyle :-)
  • 757 / 31 / 0
Za relki płaciliśmy ostatnio [15zl/recepta na dwa opakowania] u żula, któremu je wszyscy razem refundujemy (więc jeśli liczyć i to, to wyjdzie trochę większa cena ;p).

Dziuko wacha się od 20 do 30zl w zależności od kupowanej ilości i dila, na jakość dotąd nie narzekałem.

Amf kupiłem jeden jedyny raz za 25 czy tam 30zl, sort (z tego co przeczytałem na forum) był klasy 7-8/10, bo jeśli na pierwszy raz walnęliśmy polowke na dwoch i po paru godzinach następne pol to zgodnie z teoria, przy dobrym towarze, powinno nas zmieść. Wyjebało mocno ale dało się żyć za to zjazd był niemiłosierny w pełnym tego słowa znaczeniu, niemiłosierny na tyle, żeby odrzuciło mnie jak dotąd od amf (będzie z rok). Nie był to śnieg, tylko to żółte, lepkie gówienko. Gram się zgadzał bo kupowane od dobrych znajomych.

Hell z tego co wiem to chodzi po 40-50zl/ćwiarę. Sam nie kupowałem to nie będę głupot opowiadał.
  • 1611 / 34 / 0
Mam pytanko o grzyby - interesuje mnie jaka jest cena grzybów kupionych od handlarza (bez znajomości, upustów itp)... I ile jest takich grzybów w działce, oraz ile takich grzybów porobi człowieka bez tolerki. Wiem, że grzyby to prawdziwa rzadkość, tym bardziej jestem ciekawy. Jak ktoś ma info, to jeszcze pytanie o pochodzenie - czy takie grzyby to w większości polska łąka czy może import?
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1474 / 15 / 0
Maska powiem tak...
Na początku sezonu 1zł za szt ( :nuts: )
już 50gr i tak czasem dłuższym docchodziło do tego że chcieli 10zł za 100 grzybów 8-(
Grzech śmiertelny kurwa !!
  • 2497 / 49 / 0
Cubensisy kosztuja jakies 10-15zl za gram, lysice 10-50gr za sztuke, ale 50gr to juz sie panie wybitnie nie oplaca, duzo lepiej kupic sobie wtedy tryptaminke z proszku instant illumination
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.