Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Rozrób to dobrze i nic sie nie zmarnuje, w ten sposób masz pewność i całkiem niebanalne działanie ;-)
Pysk W Pysk pisze:siema dzis doszło moje jwh:D mam pytanie , poniewaz jeszcze nie mam spirytu i innych rzeczy a chciałbym zobaczyć jak działa czyste jwh , mam pytanie , czy mozna to waporyzować przez zwykłą folie alu. i rurke ??? jak bez wagi moge sobie odmierzyć 5 mg ??? :listen:
RotOrNot pisze:Marnotrawstwo, w dodatku bez wagi jest prawdopodobieństwo średnio przyjemnego przepalenia.
Rozrób to dobrze i nic sie nie zmarnuje, w ten sposób masz pewność i całkiem niebanalne działanie ;-)
zdecydowanie ekonomiczniej jest palić czyste jwh. nie mówiąc już o waporyzowaniu.
ja nie waporyzowałem przez folię, ale powinno się dać.
ja głównie paliłem z lufki, posypane na jakąś bazę roślinną (mj, tytoń, damiana).
co do dawkowania - nie możesz.
na własną odpowiedzialność możesz sypnąć, dosłownie, kilka mikroziarenek i, używając organu wzroku, dodać trochę lub odjąć przy kolejnej intoksynacji.
ja odważałem 100mg na wadze 0,01g i potem dzieliłem na oko.
możesz też zrobić roztwór w alkoholu i dawkować strzykawką (oralnie należy przyjąć ok 2x więcej niż przy paleniu).
1) zamkniete szczelnie w słoiczku
2) czy wystarczy poprostu w miseczce w szafie
Czy trzymając w niezamkniętym opakowaniu (ale w ciemnym miejscu) tracimy na mocy?
IPA też się nadaje do tego celu. Na forum przygotowywania "mieszanek ziołowych" przewijał się kilka razy. Przejrzyj jeszcze raz forum.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.