Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Powiedziala mi ze nie moze mi dac amitriptyliny jeli mam zamiar brac bupro "too much norepinefrine". I koniec gadki.
Ale tak to niewiem....
i wziąłem 10mg ami (pozatym biorę selegelinię i fluo)
i co moge powiedzieć jest to najlepszy lek na lęki i fobie jaki próbowałem...lepiej nawet działa od benzo
zapomina się wogule definicje słowa lęk ....tylko minus taki że senność spora i jak by trochę dezoriętacja ...ale to po 1 tab...efekt terapeutyczny nie stety nie był mi dany
Jest gitarka, żyje, ale radzę uważać ;p
przez piersze 2-3 tygodnie brania. mi lekarz zapisal mala dawke niby 'na koszmary' (ktore miewam od czasu do czasu) i lekka depresje. wczesniej bralem efectin - po 3 dniach nie wytrzymywalem cisnienia
wogole cos mi przestawialo w glowie, i bylo duzo gorzej niz bez antydepresanta.
pozdro.
grzechotnik pisze:Nie mogę edytować: Można to dać i.v. z tego, że są w ampułkach, ale jak to przygotować?
nawet nie zapoznales sie z substancja (ktora nie ma wlasciwosci rekracyjnych) i chcesz to walic i.v? :nuts:
Mi go zostały ostatnie sztuki biorę go na sen. Chociaż nie za bardzo, zjem za dużo następny dzień śpiący. Jak tam u Ciebie działanie leku?
Mam jakieś 5 x 60 tabletek - myślałem, że da się jakiś pożytek z tego zrobić, ale widzę, że się nie da :-) .
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).