Na pierwszym roku studiów (ponad trzy lata temu) przeżyłem ciekawą i długą przygodę z wieloma gramami amfetaminy, marihuany, no i tabletami zróżnicowanego pochodzenia. Kilkudniowe imprezy były normą a niektóre trwały nawet tydzień. Los chciał, że mimo to zaliczyłem pierwszy rok i z czasem skończyłem z jakimikolwiek dragami (już 2 i pół roku nic).Może dobrze się stało bo przetrwałem jedyny z dawnego towarzystwa (choć smutno). Teraz zachęcony swoją "samokontrolą" chciałbym spróbować czegoś nowego... ciekawego, czegoś co mogłoby dać natchnienie na studiach artystycznych - w końcu jakoś tego magistra trzeba obronić ;)
Polećcie coś ciekawego waszym zdaniem, najlepiej możliwego do zdobycia.
Jeśli mój post nie pasuje do działu proszę o przeniesienie.
[quote="carnage9"]
2C-E -bardzo przyjemne fizycznie, tanie, legalne i latwo dostepne
4-AcO-DMT - podobne zalezty]
super, a dostępne w jakiej postaci, lub gdzie szukać... bo duckduckgo na pierwszy rzut oka mało mówi w tym zakresie :)
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
no i dzięki za odp.
a ze względu na dział: jaki konkretnie gatunek grzybów polecacie?
2c-e -bardzo przyjemne fizycznie, tanie, legalne i latwo dostepne
4-aco-dmt - podobne zalezty]
lolwut? 8-( 8-( 8-(
poleciłbym 4acodmt + palenie, gdybym cokolwiek polecał.
zanim cokolwiek zrobisz, dowiedz się koniecznie co zrobisz, i koniecznie - koniecznie PO CO to zrobisz. nie wiesz - nie działaj.
o i moze dmt
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.