Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
@up,up
nie wiem co miałem na myśli.proszę mnie ignorować kiedy wypowiadam nieopatrznie zdania twierdzące w kwestiach terminologii chemicznej,albowiem raz na zawsze obowiązująco niniejszym oznajmiam, iż się na tym nie znam.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
pokolenie Ł.K. pisze: wszystko jedno. zżadną nie chciałbym sie ruchać.
Po piko jak już stanie to całkiem fajnie sie seksi...
Gorzej na zjazdach, ale to by zasługiwało na osobny temat hehe
I na B-df'owym zejściu ciężko ale się da...
Choć meth do tego sie lepiej nadaje...
W ogóle co do zapytania w temacie to]Fenyloetyloamina[/b]. Ta która produkuje i zwiekszą jej poziom nasz własny mózg w pewnych sytuacjach :-)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.