Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
@up,up
nie wiem co miałem na myśli.proszę mnie ignorować kiedy wypowiadam nieopatrznie zdania twierdzące w kwestiach terminologii chemicznej,albowiem raz na zawsze obowiązująco niniejszym oznajmiam, iż się na tym nie znam.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
pokolenie Ł.K. pisze: wszystko jedno. zżadną nie chciałbym sie ruchać.
Po piko jak już stanie to całkiem fajnie sie seksi...
Gorzej na zjazdach, ale to by zasługiwało na osobny temat hehe
I na B-df'owym zejściu ciężko ale się da...
Choć meth do tego sie lepiej nadaje...
W ogóle co do zapytania w temacie to]Fenyloetyloamina[/b]. Ta która produkuje i zwiekszą jej poziom nasz własny mózg w pewnych sytuacjach :-)
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.