Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Stachursky »
Ja dzis probowalem 2 c-e z kolesiem, po 15 mg w nos na 1 raz.
To szczypanie nosa połączone z bodyloadem jest faktycznie nie do zniesienia ale i tak sie opłacało tego spróbować...
Napewno nie poprzestaniemy na 1 probie... :diabolic:
  • 213 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: housemeister »
wdłg mnie lepiej brać wszystko pod język. robię tak ze wszystkimi tryptaminami i fenyloetyloaminami w dawkach 1-50mg. efekt taki sam jak przy wciąganiu. i nie piszcie, że ochydne w smaku. wolę powykręcać mordą, niż mieć zatkany i rozbolały nos. :-)
Uwaga! Użytkownik housemeister jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Efekt taki sam jak przy wciąganiu?
Mógłbym sie zgodzić co do Hometa lub Aco-DMT, ale 2c-e trzymane pod językiem nie rozkręci sie konkretnie w 5min ;-)

Chyba, że jesteś jedynym wyjątkiem, więc jeśli tak to całkiem fajnie bo oszczędzisz nos od tego rozpierdolu hehe
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / 2 / 0
Efekty przy wciąganiu 2c-e zdecydowanie biją na głowę efekty po przyjęciu pod język. W dodatku ten psychodeliczny kop podczas pierwszych kilku minut - coś pięknego :-) Może jestem jakiś dziwny, ale nigdy nie doświadczyłem bodyload'u po 2c-e (zawsze przyjmowałem donosowo). Jedyne minusy to zapchany kinol następnego dnia i lekkie "smyranie" w tchawicy ;-)
Uwaga! Użytkownik świętoszek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
a propos wciagania. narzekalem na chujowe odczucia po wciagnieciu (draznienie sluzowki) i ostatnim razem sprobowalem czegos nowego. ktos pisal o tabace i ze jest ostra bombka po tym, tyle ze to musi jeszcze mocniej drapac. uzylem do tego "tabaki" beztytoniowej Tiger- jest slodkawa. i to byl strzal w dlugi, gorny rog! genialne! nie drazni tak nosa i nawet moglem sie delektowac smakiem zanim weszlo. dawka to 15mg.
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 14 / / 0
Dwa pytania:

Piszecie że 2C-E wciągane działa mocniej niż brane oralnie. Jaka dawka do nosowa odpowiada (mniej więcej) 25mg 2C-E oralnie?

Są jakieś przeciwwskazania co do odparowania 2C-E z roztworu alkoholowego? Mam 2C-E rozpuszczone w wódce 40%, jak wyleje to na coś płaskiego to po odparowaniu cieczy powinno skrystalizować się 2C-E, dobrze myślę? Wybaczcie to głupkowate pytanie, ale wole się upewnić.
  • 2637 / 37 / 0
25 mg odpowiada ok.9-10 mg donosowo,dobrze mówię?Dobrze :*)
  • 2497 / 49 / 0
Po prostu czekaz, az rozpuszczalnik wyparuje. Lepeij nie pogrzewac za bardzo, bo sie moze zepsuc, ale w sumie, jesli nie przekroczysz temp. gotowania wody to nic sie nie stanie zlego
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Czesl
Moim zdaniem to mniej więcej 10-15mg (bywało różnie) + do tego wejście w jakis 5=7min i to zajebiaszczo szybkie :-D
  • 104 / 4 / 0
Wczoraj pierwszy raz 2ce, donosowo. Jakieś 20mg. Myślałem, że mi zatoki wyżre na wylot.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...