Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
jon pisze: jest neurotoksyczny jak wszystkie stymulanty![]()
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
tert13 pisze: Ja dopkopalem się do wręcz przeciwnych informacji, że metabolity metkatynonu nie są neurotoksyczne.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Zaburzenia psychosomatyczne, parkinsonizm, silnotoki, zmiany nastroju - napady placzu i smiechu i wiele wiele innych.
Mnie juz sam parkinsonizm przeraza. No, ale w sumie kota ostatnio nie wale. Tolerka. Czuje cos tam lekko przez 3-4 sekundy i od razu potem totalnie nic. Zupelnie. Chujowo. Lubilam uczucie po strzale dzialajacym. Chociaz nie czulam nigdy euforii jak podobno wiekszosc uzytkownikow kota.
Taka fajna ulga, uteskniona czasem.
Ale cisnienia nie ma. Politoksykomania ma swoje 'zalety'. Nie uzaleniam sie od zadnej konkretnej substancji. Po prostu wazne by byc na pizdzie czasem, substancja zalezy od nastroju, humoru, okolicznoci itp. W sumie czasem jednego dnia mam na cos zajebiste cisnienie anastepnego bym tego drągiem nie tknela. Podstepna to jest choroba. Jedna wielka iluzja, 'autoklamstwa', ciagle tlumaczenie, usprawiedliwianie.
A i tak gdzies tam gleboko to sie wie, jak jest. Zle. Wie sie do czego zmierzamy. Do trumny.
Tak na koniec, zeby bylopozytywne i motywujace zakonczenie mego wyczerpujacego posta.
Kurwa, ale ja mam dzis nadprodukcje. Nie wkurwiac sie;)
WildMonkey pisze:podaj jakieś źródło bo nie dokopałem się do takowegojon pisze: jest neurotoksyczny jak wszystkie stymulanty![]()
http://cat.inist.fr/?aModele=afficheN&cpsidt=15324433
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.