- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
bezsensu palic trawe bez alka ]
Stary jestes moim Guru ;)
Ja chcę purpurowy rower!
Yuzek pisze:hamah pisze: bezsensu palic trawe bez alka ]
Stary jestes moim Guru ;)
robie se miksik na chatce wlasnie pifffka i spliffff ale oczywiscie w kolejnoscie pifka splif, zajebiscie plucko wola po
alq o maszka ,a jak juz go dostanie to tylko patrzec;dhahahah pozdro 4 [h]
Ostatnio mnie pojebalo i chodzilem po miescie z plakietka hyperreala taka na piers hehe bylo na niej logo h czarno biale i nazwa serwisu ... to bylo ostre kilka osob pozna to foeum je
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
bo jeszcze z you can dance kiedys cie nabierze ochota i wyladujesz w (dopisz to sam)
Uważam, że nie ma lepszego połączenia. Oba specjały łączy mi się bardzo dobrze. Właściwie kolejność nie ma większego znaczenia, choć wolę palić w trakcie picia :D
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.