- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
bezsensu palic trawe bez alka ]
Stary jestes moim Guru ;)
Ja chcę purpurowy rower!
Yuzek pisze:hamah pisze: bezsensu palic trawe bez alka ]
Stary jestes moim Guru ;)
robie se miksik na chatce wlasnie pifffka i spliffff ale oczywiscie w kolejnoscie pifka splif, zajebiscie plucko wola po
alq o maszka ,a jak juz go dostanie to tylko patrzec;dhahahah pozdro 4 [h]
Ostatnio mnie pojebalo i chodzilem po miescie z plakietka hyperreala taka na piers hehe bylo na niej logo h czarno biale i nazwa serwisu ... to bylo ostre kilka osob pozna to foeum je
"olej spidy, bracie, ratuj zycie i jedz kwasy!"
bo jeszcze z you can dance kiedys cie nabierze ochota i wyladujesz w (dopisz to sam)
Uważam, że nie ma lepszego połączenia. Oba specjały łączy mi się bardzo dobrze. Właściwie kolejność nie ma większego znaczenia, choć wolę palić w trakcie picia :D
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?