Demoon pisze: bzdaddict pisze, że benzodiazepiny rozpuszczają się tylko w alko... To dlaczego ludzie walą klony podjęzykowo? Nie zadziała tak? Wjebałem dziś rolkę w ten sposób i działa. Jak to jest?
Bo tak to murem o beton.
Nie docierają.
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
Twoja rolka zadziałała bo gorzki, obrzydliwy diazepam rozpuścił się w ślinie i jak połykałeś spłynął do żołądka, tam już wszystko działo się jak przy normalnym połknięciu - wyszło tak samo jakbyś połknął, tylko kilkanaście minut memlałeś pod językiem gorzkie gówno
Nie wiem jak to działa dokładnie, że klony wsadzone pod język działają, może chodzi o to, że mają dobry smak, jeżeli ktoś utrzyma ten 1mg alpry aż się rozpuści... :kotz:
Wiem na pewno, że nie da się przerobić tabletek na ampułki rozpuszczając klonazepam/rolkę/cokolwiek innego poza midem w wodzie, rozpuszcza się je w spirytusie.
dożylne metody są dla mnie zbyt okrutne...
1/2 pisze: mam rolki w szkle, mogę je pić, czy lepiej w mięsień?
dożylne metody są dla mnie zbyt okrutne...![]()
powaga,naciagałem 20 mg do pompki i cyk do mordki.
niektórzy powiedza ,że to marnotratwo i głupota ale ;dupa mnie nie bolała(a rolki bola)i przyswajalnosc przez sluzówke jamu ustnej na bank szybciej.jedyna wada to fakt ,że połkniete resztki draznią sluzówke żołądka.
ps. Clon w szkle ma o wiele gorsy sma,warto go popijac albo delikatnie w kabelek jednak,jest bezpieczniejszy od
diazepamu.
W jednej pompce można równocześnie naciągniągnąć powiedzmy 3-4 amp morfiny (60-80mg) i od razu do tego wziąć tego 1 czy 2 mg z ampułek.
No i w ogóle jeszcze coś polecacie jakieś większe tego Clona w amp. bez żadnych dodatków. Bo w domu mam benzodiazepiny tabletkowe, rolki w amp, morfina tabsy i ampy i tramal w amp.
Sorry, że o Clonach tutaj, ale zacząłem od podawania przynajmniej dla mnie bolesnego relanium, zresztą domięśniowo w udo też było chujowo.
Vai pisze: Kuźrwa z tym relanium z ampułek to jak podałem sobie 6 ml to całą przyjemność z leku zabrał ból i zajebiste pieczenie żył. Jutro realizuje reckę na clony w szkle i słyszałem, że to już oleiste nie jest i można rozcięczyć NaCl, gdyby się chciało i tu pytanie.
W jednej pompce można równocześnie naciągniągnąć powiedzmy 3-4 amp morfiny (60-80mg) i od razu do tego wziąć tego 1 czy 2 mg z ampułek.
No i w ogóle jeszcze coś polecacie jakieś większe tego Clona w amp. bez żadnych dodatków. Bo w domu mam benzodiazepiny tabletkowe, rolki w amp, morfina tabsy i ampy i tramal w amp.
Sorry, że o Clonach tutaj, ale zacząłem od podawania przynajmniej dla mnie bolesnego relanium, zresztą domięśniowo w udo też było chujowo.
z diazepamem dozylne nie ma żartów nawet u ludzi z tolerką może zatrzymac jak jest za szybko podany.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.