Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 47 / / 0
Nieprzeczytany post autor: antekhrestos »
rozumiem oburzenie, moim celem nie było obrażanie nikogo

ja po prostu zawsze sobie robię jaja ze wszystkich i wszystkiego

ale kowal to jakiś ciężki cycek, co przyjaciół sobie szuka w bardzo specyficzny sposób, bo zaczyna od gróźb i obrażania użytkowników

fajny jesteś.

kochamy cię

prosto w twą czarną dziurę
Uwaga! Użytkownik antekhrestos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 4 / 0
cwercmózgów.wyobraz sobie<czarna dziuro>.,że równuiez cie nie chciałem obrazic.po prostu "JA tez ROBIE SOBIE JAJA ZE WSZYSTKIEGO."HEHEHEH.
Równiez cie kocham ale wolałbym twoją buzie.
Siste, viator!
  • 312 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ptakowaa »
Ja się pogubiłam w temacie. :rolleyes:
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
wszyscy pojedli za dużo klonów i sie pogubili wczoraj w temacie %-D %-D %-D
Non omnis moriar.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
wszyscy pojedli za dużo klonów i sie pogubili wczoraj w temacie %-D %-D %-D

Może i tak było,ale jestem na cisnieniu i nie lubie jak koles jedzie zdołowanej dziewczynie o analu na urwanym filmie.stąd moje nerwy. z nikim zwady nie szukam ,nie po to tu przyszedłem.zjezył mnie na maksa i jescze sie tłumaczy "ze sobie jaja robi ze wszystkich i ze wszystkieg"to ja tez sobie delikatnie po nim jaja porobiłem z delikatym bardzo pojechunkiem.

a propos własciwych tematów schodze miligram co dwa dni i odstawiłem alko nie za szybko?? :-/
Siste, viator!
  • 1743 / 26 / 0
Na moje najpierw jebnij alko potem jeszcze chwile ta sama dawka i dopiero redukcja benzo ;-)
Non omnis moriar.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
Na moje najpierw jebnij alko potem jeszcze chwile ta sama dawka i dopiero redukcja benzo ;-)

Echhh dzis am pierwszy dzien bez alko...gdyby nie zapas klona to pasy.karetka i psychiatryk.ciężko mi na prawde ale postanowiłem zaczac trzezwiec...klony i alko zwłaszcza mocne = kompletna szajba.trzese sie jak lisc ale rano sklepu nie odwiedziłem.chya zostne na tej 12 mg/h....no i dowalam ssri wiecej-60 mg h(fluo)
Siste, viator!
  • 1743 / 26 / 0
Znam to jak mixowałem w ciągach alkohol i alpre.... zostań z benzo narazie i zjedz z alko do zera....
Na moje jakis Convulex by sie ci przydał, mi juz w Pasach Haloperidol dawali raz....
Non omnis moriar.
  • 312 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ptakowaa »
kowal1125 pisze:
Echhh dzis am pierwszy dzien bez alko...gdyby nie zapas klona to pasy.karetka i psychiatryk.ciężko mi na prawde ale postanowiłem zaczac trzezwiec...klony i alko zwłaszcza mocne = kompletna szajba.trzese sie jak lisc ale rano sklepu nie odwiedziłem.
I brawo, tak trzymaj.

PS Również i Tobie dzięki za "obronę".

Prawda jest taka: jak sobie antekhrestos lubi jaja robić ze wszystkich i wszystkiego to sam się kiedyś doigra.

Dupkami żołędnymi przejmować się nie muszę.
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2010 przez ptakowaa, łącznie zmieniany 1 raz.
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 47 / / 0
Nieprzeczytany post autor: antekhrestos »
a ja piczkami co muszą zaczynać dzien od 5mg klona, bo na trzeźwo nie są w stanie niczego z własnym życiem zrobić
Uwaga! Użytkownik antekhrestos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina