ja po prostu zawsze sobie robię jaja ze wszystkich i wszystkiego
ale kowal to jakiś ciężki cycek, co przyjaciół sobie szuka w bardzo specyficzny sposób, bo zaczyna od gróźb i obrażania użytkowników
fajny jesteś.
kochamy cię
prosto w twą czarną dziurę
Równiez cie kocham ale wolałbym twoją buzie.
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
Może i tak było,ale jestem na cisnieniu i nie lubie jak koles jedzie zdołowanej dziewczynie o analu na urwanym filmie.stąd moje nerwy. z nikim zwady nie szukam ,nie po to tu przyszedłem.zjezył mnie na maksa i jescze sie tłumaczy "ze sobie jaja robi ze wszystkich i ze wszystkieg"to ja tez sobie delikatnie po nim jaja porobiłem z delikatym bardzo pojechunkiem.
a propos własciwych tematów schodze miligram co dwa dni i odstawiłem alko nie za szybko?? :-/
Echhh dzis am pierwszy dzien bez alko...gdyby nie zapas klona to pasy.karetka i psychiatryk.ciężko mi na prawde ale postanowiłem zaczac trzezwiec...klony i alko zwłaszcza mocne = kompletna szajba.trzese sie jak lisc ale rano sklepu nie odwiedziłem.chya zostne na tej 12 mg/h....no i dowalam ssri wiecej-60 mg h(fluo)
Na moje jakis Convulex by sie ci przydał, mi juz w Pasach Haloperidol dawali raz....
kowal1125 pisze: Echhh dzis am pierwszy dzien bez alko...gdyby nie zapas klona to pasy.karetka i psychiatryk.ciężko mi na prawde ale postanowiłem zaczac trzezwiec...klony i alko zwłaszcza mocne = kompletna szajba.trzese sie jak lisc ale rano sklepu nie odwiedziłem.
PS Również i Tobie dzięki za "obronę".
Prawda jest taka: jak sobie antekhrestos lubi jaja robić ze wszystkich i wszystkiego to sam się kiedyś doigra.
Dupkami żołędnymi przejmować się nie muszę.
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.