Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 47 / / 0
Nieprzeczytany post autor: antekhrestos »
rozumiem oburzenie, moim celem nie było obrażanie nikogo

ja po prostu zawsze sobie robię jaja ze wszystkich i wszystkiego

ale kowal to jakiś ciężki cycek, co przyjaciół sobie szuka w bardzo specyficzny sposób, bo zaczyna od gróźb i obrażania użytkowników

fajny jesteś.

kochamy cię

prosto w twą czarną dziurę
Uwaga! Użytkownik antekhrestos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 4 / 0
cwercmózgów.wyobraz sobie<czarna dziuro>.,że równuiez cie nie chciałem obrazic.po prostu "JA tez ROBIE SOBIE JAJA ZE WSZYSTKIEGO."HEHEHEH.
Równiez cie kocham ale wolałbym twoją buzie.
Siste, viator!
  • 312 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ptakowaa »
Ja się pogubiłam w temacie. :rolleyes:
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
wszyscy pojedli za dużo klonów i sie pogubili wczoraj w temacie %-D %-D %-D
Non omnis moriar.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
wszyscy pojedli za dużo klonów i sie pogubili wczoraj w temacie %-D %-D %-D

Może i tak było,ale jestem na cisnieniu i nie lubie jak koles jedzie zdołowanej dziewczynie o analu na urwanym filmie.stąd moje nerwy. z nikim zwady nie szukam ,nie po to tu przyszedłem.zjezył mnie na maksa i jescze sie tłumaczy "ze sobie jaja robi ze wszystkich i ze wszystkieg"to ja tez sobie delikatnie po nim jaja porobiłem z delikatym bardzo pojechunkiem.

a propos własciwych tematów schodze miligram co dwa dni i odstawiłem alko nie za szybko?? :-/
Siste, viator!
  • 1743 / 26 / 0
Na moje najpierw jebnij alko potem jeszcze chwile ta sama dawka i dopiero redukcja benzo ;-)
Non omnis moriar.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
Na moje najpierw jebnij alko potem jeszcze chwile ta sama dawka i dopiero redukcja benzo ;-)

Echhh dzis am pierwszy dzien bez alko...gdyby nie zapas klona to pasy.karetka i psychiatryk.ciężko mi na prawde ale postanowiłem zaczac trzezwiec...klony i alko zwłaszcza mocne = kompletna szajba.trzese sie jak lisc ale rano sklepu nie odwiedziłem.chya zostne na tej 12 mg/h....no i dowalam ssri wiecej-60 mg h(fluo)
Siste, viator!
  • 1743 / 26 / 0
Znam to jak mixowałem w ciągach alkohol i alpre.... zostań z benzo narazie i zjedz z alko do zera....
Na moje jakis Convulex by sie ci przydał, mi juz w Pasach Haloperidol dawali raz....
Non omnis moriar.
  • 312 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ptakowaa »
kowal1125 pisze:
Echhh dzis am pierwszy dzien bez alko...gdyby nie zapas klona to pasy.karetka i psychiatryk.ciężko mi na prawde ale postanowiłem zaczac trzezwiec...klony i alko zwłaszcza mocne = kompletna szajba.trzese sie jak lisc ale rano sklepu nie odwiedziłem.
I brawo, tak trzymaj.

PS Również i Tobie dzięki za "obronę".

Prawda jest taka: jak sobie antekhrestos lubi jaja robić ze wszystkich i wszystkiego to sam się kiedyś doigra.

Dupkami żołędnymi przejmować się nie muszę.
Ostatnio zmieniony 13 kwietnia 2010 przez ptakowaa, łącznie zmieniany 1 raz.
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 47 / / 0
Nieprzeczytany post autor: antekhrestos »
a ja piczkami co muszą zaczynać dzien od 5mg klona, bo na trzeźwo nie są w stanie niczego z własnym życiem zrobić
Uwaga! Użytkownik antekhrestos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.