Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 111 / 1 / 0
Nowy produkt sklepu z uk... zamierzam zamówić za niedługo jak będzie kasa.
Pochodna pyrovaleronu, tak jak MDPV. Triple reuptake inhibitor - jak kokaina.
Działanie polega na stymulacji, euforii i empatii.

cud , miód, "kakało".... tylko czy na pewno? ;]
  • 545 / 8 / 0
O-2482 aka Naphyrone (Nafyron?) jest strukturalnie podobny do rakotwórczego pronethalolu. Jak dla mnie ta sama grupa naftylowa = ten sam rakotwórczy metabolit (naphtalene epoxide) ale ja poza wikiwiedzą na chemii się nie znam ;)

Kilka osób pisało o tym związku tutaj: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21650,27
  • 1233 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
[ external image ]
Stymulant mogący u niektórych wywołać słabą euforię i empatię. Bardziej interesujące są jego analogi z grupą metoksy. Zwiększają powinowactwo do receptorów serotoninowych.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / / 0
Za kilka dni listonosz przyniesie przesyłkę z 1g tego "cuda". Ale po tym co czytałem w sieci chyba nie odważę się tego stestować, przynajmniej na razie...
Tutaj są jakieś relacje: http://www.mephedrone.com/experiences.html

O substancji pisałem też tutaj: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 56#p643356
Do linków, które przywołałem pod w/w adresem dorzucam jeszcze jeden (m.in. relacja z próby... palenia nrg1):
http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... p?t=120671
Ostatnio zmieniony 11 marca 2010 przez RedBluePurple, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 282 / 6 / 0
Ma ktoś więcej info na temat tej substancji?
Jak to jest z tą rakotwórczością? Czy jest taka jak w przypadku szlug, tzn efekty odzczujemy w wieku starczym, czy jest to coś bardziej niebezpiecznego?
Pytam, bo właśnie znalazłem to w ofercie jednego sklepu, i to z dosyć przystępną ceną 12funt/0.5g i 22funt/1g. I zastanawiam się nad zakupem mniejszej ilości na testy.
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by móc bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
E. Hemingway
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
Some people say on internet drug forum that they guess our E1 (Energy-1) is Naphyrone (O-2482, Naphthylpyrovalerone), but it is not true!!! Because they ask me what is it, and I do not want to tell the truth, so I say it is Naphyrone, those idiots put this information in their website, then every one say Energy-1 = Naphyrone. This is only a funny rumor!!!

Sorry, we can not disclose the ingredient now. This is our technical know-how, if others know it, they will copy our products. And this product will be ruined very quickly like Mephedrone. So we should keep secrecy at this moment.
Co wy na to ? ;)
Uwaga! Użytkownik ripperg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Lecą w kulki. Oszukują ludzi co do prawdziwego składu.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
Też mi się tak wydaję, ktoś kogo znam testował i stwierdził, że to jedna i ta sama substancja. Nie warta uwagi moim zdaniem - takie bardziej kardiotoksyczne i dłużej działające MDPV, za to nie ryje chyba tak psychiki i nie ma takiej chęci na dorzucanie...ech...życie jak handel wymienny za każdym razem, albo jedno, albo drugie :-D
i tak wybiorę zawsze MDPV, choćby ze względu na stosunek cena/ilość oraz brak kardiotoksycznych właściwości(Jeśli jednego dnia łącznie pochłonąłem z 30-40mg a puls mam w okolicach 95 na zejściu, to bardziej kardiotoksyczna jest moja wizyta na siłowni :-p )
oj dana dana, nie boje się bana
  • 757 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: blueberry »
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Kolejna tania sensacja... Było już o tej substancji. To, że ma w strukturze podobieństwo do rakotwórczych substancji nie musi decydować o rakotwórczości. Dlaczego, to chyba nie muszę tłumaczyć :) "Uzależnia bardziej niż heroina" - jakże mogli nie wspomnieć o tym :) Już widzę te nagłówki - "Narkotyk silniejszy 1000000 razy, od tego silniejszego 1000 razy od kokainy i uzależnia jak heroina razy 10000! 90% polaków od niego uzależnionych spędza cały swój czas w klubach i domach publicznych!" ;)
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2010 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).