Słyszałem, że metylon I.V to gówno daję, ale butylon ze względu na to, że profilem działania bardziej przypomina empatogenny metkatynon niż MDMA to mógłby działać jakoś lepiej. ; P
Po popołudniowym tripie z 2c-e zdecydowaliśmy z ćpunusemPospolitusem zarzucić na pół 250mg butylonu który przyszedł w gracie z dwackiem. weszło myślę po jakiś 20-30 minutach i znacznie podbiło euforię, trzymała nas jeszcze radość z niesamowitego tripa na dwacku i skumulowała się dzięki butylonowi. W brzuchu czułem takie dziwne(przyjemne) "chodzenie", euforia była raczej taka płytka, taka durna radość, porównałbym ją do alkoholowej.
zjazd... STRASZNY- drgawki, duże ciśnienie, serce waliło jak młot- aż cała klatka piersiowa mi skakała, przez całą noc spałem pewnie z 2,5 godziny.
Podziękuję takim zjazdom, butylonowi również.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
do 2,5-4 godzin po spożyciu pojawi się zjazd.
po dawce 125 mg nie będzie widać że jesteś podczas "narkotycznego lotu", humor będzie Ci dopisywał i empatia się dość znacznie powiększy. a lotem bym tego nie nazwał.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
P.S. mogę dodać, że nie jestem wrażliwy na zjazdy krajówki, mefa itd
Ale na rany Chytrusa, czy nikt na zjeździe nie opierdolił benzo? Przeca toż to wyratunek jest :finger: Ale... ale ja się pytam: czy ktoś zabił zwałę benzosami, i czy to dobry pomysł?
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.