Kochana po 2c-e...
Nie pytajcie o co chodziło bo sam sie jeszcze nie dowiedziałem
-ten wantowy most to jest taki most wanted.
"TOCZEŃŃŃŃŃŃŃ!" Kumpel. Wykrzyknięte całkowicie bez powodu, o ósmej rano w pustym parku, prosto w moją twarz przez kumpla. Zaraz po tym wybuch śmiechu. LSD.
"Cieńka jest granica między wycieraniem noża a cięciem ścierki." Ja. Marihuanina. Po przypadkowym przecięciu ścierki.
"Kurde, nic mi nie jest...Słabo... Hm... a my jesteśmy w hiszpanii?" Kumpel, DXM.
"TOCZEŃŃŃŃŃŃŃ!" Kumpel. Wykrzyknięte całkowicie bez powodu, o ósmej rano w pustym parku, prosto w moją twarz przez kumpla. Zaraz po tym wybuch śmiechu. LSD.
Wczoraj koleżka najarany przyznał sie, że nigdy nie mógł załapać Pitagorasa. Ja mu na to że dlatego że jest tępy jak łyżka, on jednak upierał sie, że ''wcale nie to Ty jesteś tępy...".
No więc gdy mu opisałem na czym polega i o co chodzi w tym twierdzeniu zamikł na coś około minuty po czym rzekł:
"I widzisz jesteś tak tępy, że nawet Nie Rozumiem co mówisz..."
//edit - to jest musowo najlepszy wątek na forum, dawno tak nie wyłem do monitora :D
Kolega: Nie powinieneś palić, 50 000 ludzi umiera rocznie na raka płuc
Ja: Ale w Polsce czy na świecie?
Kolega: no....na świecie
Ja: Myślałem że w Europie
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.