(Jeżeli taki multi-temat jest lub był proszę o pejczowanie na oczach ludzi z hr)
A tu moje nasionka:
[ external image ]
[ external image ]
Trochę o wyglądzie. Nasionka były ciemno-zielone pomieszane z brązowym. Około 4-5 milimetrów długości i jakieś 2 milimetry średnicy. Na początku wydawało się, że są niedojrzałe lecz po 2 dniach wykiełkowały. Jeżeli ktoś wie lub domyśla się co to za odmiana proszę o odpowiedź.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jednocześnie proszę w miarę możliwości o edycje nazwy/opisu tematu na w miarę jasny, gdyż na pewno doświadczonych growerów wprawia w konsternację, a niedoświadczonych pewnie myli :emo:
Doktor Traktor pisze:Po wygladzie rowniez mozemy stwierdzic tylko i wylacznie, czy roslinka ma geny sativy czy indyjki, nic wiecej! ;)
jak to spradzic kolego ?
Sativa :
- rośnie gigantyczna ( out )
- dłużej , aniżeli Indica , dochodzi
- High , bardziej euforyzujący
Indica :
- Mniejsza, grube , soczyste topy
- High typu : o kurwa ja pierdole - typowy kanapowiec , do filmu idalna
- Dojrzewa szybciej , aniżeli Sativa ( przykład 9 tyg Indi , Sativa od 11tyg wzwyż - ale to nie jest regułą )
A co sądzisz o genach moich roślin? Na początku myślałem, że to raczej Indica, ale teraz mam spore wątpliwości.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.