Procentee pisze: Już za późno. Zarejestrował się na hajpie.
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
404notfound pisze: Po około 1h po paleniu zacząłem oglądać rodzaje silników w wikipedii.
MissTake pisze: Normalnie jak listy do jakiejś Pani Domu:))
rrd Ty jaraz zioło czy ono Ciebie? Bo mam wrażenie że to drugie. Wystarczy przejąć kontrolę. Chyba, że jesteś tak upalony, że nawet uśmiechnąć Ci się nie chce - ale czy to taki straszny stan?
W ogóle kto powiedział, że po zielu trzeba mieć jakiś super humor śmiechawę czy uj wie co?
Zamiast zamulać zacznij poznawać nowe cechy tego stanu;) Mnie w tym nawet psychodeliki pomogły, zaczęłam odkrywać bardziej psychodeliczną naturę Mary:D
Wystaczy jeden buch...
Ja chcę purpurowy rower!
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.