Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 24 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ćwiara »
czyli nikomu z was nie wypisał tego lekarz w Polsce? wszyscy dostaliście za granicą albo kupiliście na lewo?
Uwaga! Użytkownik ćwiara nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Mi wypisal
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 286 / 3 / 0
a jak wyglada kwestia lekow czy przypadkiem ten lek ich nie nasila jak amph ?
__
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
  • 2179 / 31 / 0
entranced pisze:
Może jestem naćpany i gadam głupoty, ale wydaje mi sie, że w Polsce recepty wszędzie wyglądają tak samo. Czyli są wypisywane przez pana doktora w książeczce RUM (rejestr usług medycznych) i kochana pani w aptece wyrywa sobie tylko białą karteczkę, a jej żółta kopia zostaje w książeczce. U mnie na zachodzie kraju tak to przynajmniej wygląda, nie wiem jak u was.
hah człowieku to jeszcze z ery kas regionalnych.
Hidden mefedron User
  • 24 / / 0
warmshade pisze:
a jak wyglada kwestia lekow czy przypadkiem ten lek ich nie nasila jak amph ?
może delikatnie, ale nie tak jak choćby moklobemid
Uwaga! Użytkownik wagabunda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 286 / 3 / 0
moklo dziala bardzo dobrze antylekowo ! nie rozumie ???
__
  • 24 / / 0
warmshade pisze:
moklo dziala bardzo dobrze antylekowo ! nie rozumie ???
A na mnie nie.
Uwaga! Użytkownik wagabunda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 286 / 3 / 0
wiec te moklo na ciebiei dziala prolekowo czy jak ?
bo ja pytalem czy selegilina nie nasila lekow ...
__
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Moklo słabo działa przeciwlękowo .... w większych dawka jest już lepiej
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 25 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tom tom »
siema. wlasnie wcinam sele i jestem ciekawy jaki ma okres t1/2 z tego co wiem to wlasnie bardzo krotki i czy przyjmujac jedna dawke z rana(zeby nie miec znacznych klopotow ze snem) nastepuje kumulacja leku w ustroju?
Uwaga! Użytkownik Tom tom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata