Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Mercy, mercy me, that Murcielago
That's me, the first year that I blow
How you say broke in Spanish? Me no hablo
Sandra pisze: Ja nie wiem czy ze man jest cos nie tak ale wzielam wczoraj ajkies 200gr dexa (waga 70 ) nie poczułam nic oprócz duszącego kaszlu a dzisiaj bolą mnie całe wnetrzności watroba zoładek i mam taki wieki brzuch (nie moge nic zrobic w kobelku ) powiedzcie mi czy to jest normalne ? czy ktos już tak miał a może za mało tego ????
A na serio. 200mg to mało. Twoje problemy z brzuchem wskazują na nietolerancję laktozy. Jeden gość z forum to miał i sobie rozpierdolil jelita. Rada jest taka - bierz tussidex zamiast acodinu.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
doustnie = 0.25 mg winianu. Zażyte po rozcieńczeniu w 10 cm3 wody. Bez smaku. 17:00:
Początek zawrotów głowy (...)[/i]
najlepsza na drugi dzień jest sensi (]W przypadku DXM to może oznaczać nawrót jazdy i jeszcze wiekszy hardcore. Lekarstwem bym tego nie nazwał, ale jest zajebiscie na zjezdzie jarać :D
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
doustnie = 0.25 mg winianu. Zażyte po rozcieńczeniu w 10 cm3 wody. Bez smaku. 17:00:
Początek zawrotów głowy (...)[/i]
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
example pisze: ja jakoś nie odczuwam nawrotu jazdy, może to kwestia tego że nigdy nie przekroczyłam dawki 450 mg. Nooo dlatego mnie baka leczy. ;] a już najbardziej po spidzie i pigułach. Na zwała jak znalazł.
Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.