Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
rrd- nie no, do brzydkich to się nie zaliczę, jeszcze, a co do seksu po opio to Ci nie powiem bo nie uprawiam ( końcówka tej wypowiedzi stawia w niejasnym świetle jej początek )

nie no, generalnie to ja się nie mogę w takich tematach wypowiadać bo seks, chłopcy, dziewczyny, w ogóle nie wiem, "chodzenie", miłość, pożądanie, zakochanie i te wszystkie inne tego typu sprawy to dla mnie strata czasu, hajsu, nerwów, to taki jakiś ogólnie przyjęty zwyczaj, że trzeba się w jakieś śmieszne pary łączyć i parzyć co noc. Ale ja lepiej nie będę się rozpisywać, kiedyś może się zakocham i zmienię zdanie ( taaa... ) może te poniszczone (albo uśpione) przez narkotyki części mózgu odpowiedzialne za to co wyżej napisałam kiedyś pod wpływem feromonów ( czy chÓj wie co tam działa, ogolnie chemia) obudzą się i będą wołały o zaspokojenie.. kurwa co ja pisze... :scared:

Sabotaż- się zgadzam a droga była zajebista, całą się śmiałam. Idąc sama ciemnym lasem, słuchawki w uszach i brecht z całej sytuacji, było ok, nawet mnie auto nie pierdolnęło i żaden nocny grzybiarz nie zgwałcił, ja jestem zuch dziewczyna

sp- mądre słowa, ale co zrobisz, taki chłopak, niewychowany :)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 507 / 119 / 0
hmm, ja z erekcją po opio najmniejszych problemów nie mam. Ale jak już zostało to tutaj wielokrotnie powiedziane - brak orgazmu. Mi to jednak aż tak nie przeszkadza, bo sam sex z śliczną dziewczyną jest już przyjemny, dużą przyjemność daje mi też to. kiedy doprowadzam kobietę do orgazmu - wtedy czuję się spełniony mimo iż sam nie doszedłem.
A co do kobiety-opio, to mam (sex)koleżankę, która po opiatach ma lepszy sex niż normalnie, ogólnie i tak jest BOSKA i niesamowita w "tych" sprawach, ale po opiatach to już w ogóle masakra - istny demon sexu.

EDIT: Albo to ja jestem taki zajebisty kochanek, że potrafię doprowadzić do orgazmu kobietę po opiatach ;)
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2010 przez Nawiedzony Szaman, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 18 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: noico »
banShE ja CiEu roz dziewiczeu tyko se fastum na penisa dam bo trauma zjazd z tramala mam to jakiś prosty tu cki substytut
zapodam i możem się masować :yay:

a na erekcje dobrze jest sobie vick waporoub 'em posmarowac jajka z pod spodu i od strony rowa
świetnie to poprafia kronszenie w tych partiach ciała i ruchać się dupą chce fajnie jaja chłodzi i działa jak ciepł zimny ;prysznic też pała stała...

a tak wogóle hahahahaha żartowałem banshe, ja też sexu nieuprawiam,renata też ma co innego do roboty:D
należe do tych udi którzy maja bardzo rozbudowany układ nerwowy i wystarcza i m naprężanie mięsni rpzciaganie i pręzenie si ,np po jakiejś dobrej mieszaneczce :D tak że potrafię si ewić godzinami jak kocórek i pręzyć się az stękam z rozkoszy a do tgo sucho w majtach uf,, nienawidziłęm tego kiśowego hororu :D czowiek sie straszni odbiałcza pożytecnych poliamin

ssijcie moji mili sperma przedłuża życie o 20%
naukoffo udowodnione , w koncy jak to mówia rus głowa :D

kto już dostał erekcj znowu przyznac się :D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
Uwaga! Użytkownik noico nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Meratus »
nie odkryję Ameryki jak napiszę, że po kodzie sama erekcja to nie problem, tylko co z tego, skoro dojść nie idzie w żaden sposób...hehehe
  • 121 / / 0
opiatowcy to impotenci, ameryki nie odkryles
Każdy jest trochę dziwny, może oprócz ciebie i mnie, choć czasami jednak nie mam pewności co do ciebie.
  • 102 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Meratus »
nie impotenci , bo impotentom nie staje. a to orgazm jest większym problemem niż sama erekcja .
  • 1211 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
zapodajcie se hery w kabel jak będziecie dochodzić, oczywiście nie będąc wcześniej pod wpływem opio :heart:
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 123 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Jakieś propozycje na techniczne wykonanie? :huh:
  • 342 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MarcinM21 »
Nie zażywam niczego prócz kody w różnych dawkach , po samej kodzie wzwód to nie problem ... ale z dojściem to tragedia , dopuki koda nie zejdzie nic z tego. A i jeśli próbuje wzmocnić kode deksem to sprzęt spokojnie śpi :)
Dla skurwysynów nie mamy litości.
  • 1211 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
[quote="Czeslaw"]
Jakieś propozycje na techniczne wykonanie? ]

wenflon
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.