Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
nie no, generalnie to ja się nie mogę w takich tematach wypowiadać bo seks, chłopcy, dziewczyny, w ogóle nie wiem, "chodzenie", miłość, pożądanie, zakochanie i te wszystkie inne tego typu sprawy to dla mnie strata czasu, hajsu, nerwów, to taki jakiś ogólnie przyjęty zwyczaj, że trzeba się w jakieś śmieszne pary łączyć i parzyć co noc. Ale ja lepiej nie będę się rozpisywać, kiedyś może się zakocham i zmienię zdanie ( taaa... ) może te poniszczone (albo uśpione) przez narkotyki części mózgu odpowiedzialne za to co wyżej napisałam kiedyś pod wpływem feromonów ( czy chÓj wie co tam działa, ogolnie chemia) obudzą się i będą wołały o zaspokojenie.. kurwa co ja pisze... :scared:
Sabotaż- się zgadzam a droga była zajebista, całą się śmiałam. Idąc sama ciemnym lasem, słuchawki w uszach i brecht z całej sytuacji, było ok, nawet mnie auto nie pierdolnęło i żaden nocny grzybiarz nie zgwałcił, ja jestem zuch dziewczyna
sp- mądre słowa, ale co zrobisz, taki chłopak, niewychowany :)
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
A co do kobiety-opio, to mam (sex)koleżankę, która po opiatach ma lepszy sex niż normalnie, ogólnie i tak jest BOSKA i niesamowita w "tych" sprawach, ale po opiatach to już w ogóle masakra - istny demon sexu.
EDIT: Albo to ja jestem taki zajebisty kochanek, że potrafię doprowadzić do orgazmu kobietę po opiatach ;)
zapodam i możem się masować :yay:
a na erekcje dobrze jest sobie vick waporoub 'em posmarowac jajka z pod spodu i od strony rowa
świetnie to poprafia kronszenie w tych partiach ciała i ruchać się dupą chce fajnie jaja chłodzi i działa jak ciepł zimny ;prysznic też pała stała...
a tak wogóle hahahahaha żartowałem banshe, ja też sexu nieuprawiam,renata też ma co innego do roboty:D
należe do tych udi którzy maja bardzo rozbudowany układ nerwowy i wystarcza i m naprężanie mięsni rpzciaganie i pręzenie si ,np po jakiejś dobrej mieszaneczce :D tak że potrafię si ewić godzinami jak kocórek i pręzyć się az stękam z rozkoszy a do tgo sucho w majtach uf,, nienawidziłęm tego kiśowego hororu :D czowiek sie straszni odbiałcza pożytecnych poliamin
ssijcie moji mili sperma przedłuża życie o 20%
naukoffo udowodnione , w koncy jak to mówia rus głowa :D
kto już dostał erekcj znowu przyznac się :D
Jakieś propozycje na techniczne wykonanie? ]
wenflon
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.