Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Żeby nie było: i tryptaminki RC i grzybki-zwidki mniam mniam mniam
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Co do RC, to najbardziej mnie zniewala DPT chyba, no i 4-Ho-Met, choc po tym ostatnim mialem ostatnio bad tripa jak cholera.
(po tym raporcie w archiwum ng wnioskuje, ze zajebioza:> hehe)
i jedna kwestia - na ten moment praktycznie nic nie wiem, nie mam jeszcze pewnosci czy te kolumbijki maja byc juz ususzone czy swieze, czy z wlasnej hodowli czy moze holenderskich zakupow, jedna wielka niewiadoma...natomiast dostawca twierdzi, ze sa na tyle duze/mocne, ze JEDNA SZTUKA ma w pelni wystarczyc na porzadnego tripa (podobno)
to mozliwe?
to qrde jak duze i jak masywne musialy by byc te grzybki, zeby to rzeczywiscie sprawdzilo sie w praktyce?
ktos moze cos napisac w tej kwestii?:/
bo qrde do tej pory jak sie spotykalem z relacjami ze spozywania jakichkolwiek odmian cubensisow, to zawsze byla mowa o przynajmniej paru sztukach, stad me watpliwosci
z gory thx:*
Ostatnio po 3g B+ o zmierzchu na polanie nie doświadczałem prawie żadnych wizuali, w ogóle całe doświadczenie opisałbym jako ponure, nic nie wnoszące. Dopiero jak wyszedłem w stronę cywilizacji, po 3 godzinach, zdałem sobie sprawę jaki błąd popełniłem. Las w którym byłem był martwy, ciemny i złowrogi, natomiast osiedle domków jednorodzinnych stało się bajkową krainą. Gumowy, pływający chodnik; drzewa z plasteliny. Czy zatem oświetlenie ma u was aż takie znaczenie?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.