4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: telos »
mam pytanko i dzieki za podpowiedz.. to bedzie moj 1 szy raz z mefem i mam pomysl na mix na noc z kobieta:

mefedron+libido forte+poppers

co myslicie? moze libido forte zamienic zu na dovesa?

dzieki za podpowiedzi
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Proponuję wymienić rozsądek na działający. Wszystko razem brzmi jak cholerne przeciążenie układu krwionośnego. Wylewu chcesz dostać? W ogóle mef do seksu słabo pasuje. Usiądźcie sobie z laską, puśćie muzykę, mc zaaplikujcie doustnie, obserwujcie reakcje organizmów a resztę chemii zostawcie na zejście, seks też.
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2010 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Mefedron - wątek ogólny
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
Panie kup Pan lepiej dobre wino,kwiaty i zadbaj o atmosfere bo te śmieci to w niczym nie pomogą a zaszkodzić mogą :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2010 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Mefedron - wątek ogólny
  • 54 / 3 / 0
Ktoś Kto Nie Jest Mną po niuchnięciu poppersa na fazie metylonowo-gblowej (podejrzewam, że z mefem byłoby podobnie, a gbl to stały składnik sesji u tego osobnika) miał dziwny efekt niemalże otrzeźwienia na czas działania poppka - takie zejście euforii i zdanie sobie sprawy "ależ jestem upierdolony". Dziwne uczucie. W dodatku po paru (no, może parunastu... wiadomo - gblowa beztroska) takich próbach pierwszy raz w życiu zaliczył methemoglobinę.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: telos »
pytanko: czy na maratonik seksualny lepszy mefedron czy jax/doves?

dzieki za odp
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
DobryBart pisze:
Podawanie czegoś komuś nieświadomie - to kawał skurwysyństwa.
Podbijam. Lepiej się zapytać uprzejmie, przedstawić plusy i minusy, po czym poczekać na decyzję, dziękuje, dobranoc.
ja bym nie narzekał jakby ktoś mi w szklance z wodą gratis dodał mefa
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 161 / 2 / 0
bralem jax i doves ale oddzielnie, co do doves to luz , napr dobrze bylo , proporcje speed/euforia akurat ale zjazd mnie meczyl i dalem spoköj, jaxy sä naprawde miodzio duuuzo euforii i przyjemnosci , zero zjazdu, ale rozleniwiaja a to w praktyce oznacza ze wazniejsza jest twoja przyjemnosc niz partnerki i koncentrujesz sie na sobie zamiast na niej.Brzmi moze dziwnie ale tak jest oboje tak mielismy a wiec mix jax/doves moze byc zlotym srodkiem . Oczywiscie cokolwiek bys nie wziäl musisz sie liczyc z problemami z erekcja.Na dovsach pierwsze 1 do 1,5godz bylo jeszcze ok, tzn dalo rade cos zrobic potem juz nie. Po jaxach bylo mi latwiej , jesli dobrze pamietam w ciägu 4 godz 3 razy doszedlem a wiec miöd malina. Co do mefa nie moge nic powiedziec nie bylo mi dane wypröbowac, a szkoda...
  • 347 / 6 / 0
Dość dużo ludzi pisze, że na mefie są problemy z "opadem po czasie". Nie próbowałem i prawdę mówiąc mnie to się na mefie... aha, już to pisałem ;) No, bardziej mizianie, przytulanki itp.
Wiadomo co te tabsy zawierają?
  • 3 / / 0
mef w soczku jest ok ale tylko pod warunkiem ze nie bedzie to duza dawka max do 100g. :)
Uwaga! Użytkownik pothead1980 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 4 / 0
100g? :D
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.