Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
WildMonkey pisze:
barczysko pisze:
to juz wiem cmu mnie tak skora dziwnie szczypala na plecach i zebrach caky czas mialem takie uczucie jakbym sie za bardzo spalil sloncem
edit
apropo clona to chyba musze odstawic na jakis czas bo od trzech dni sie wydzieram i placze przez sen a rano nawet podojna kawa nie pomaga.pozdro
to swędzenie albo szczypanie raczej dotyczy wysypu histaminy i reakcji uczuleniowej ale to przy kodzie
Nie zawsze, mnie bardziej swędzi po tramcu niż po kodzie
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 403 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pejsze »
A co Cie to k**** dziwi, ze nie masz orgazmu skoro cpasz leki? Przeciez wiekszosc lekow, nawet przypisywanych na recke i branych w odpowiednich dawkach moze powodowac okresowe zmiany w ukladzie nerwowym, przez co ma sie zaburzona potencje/brak orgazmu.

To normalne, po prostu badz czysty i minie za kilka/max kilkanascie dni na bank. Organizm musi sie nieco wyregulowac i wszystko wroci do normy spoko.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
To prawda, jeśli odrzucę wszystko to jestem zboczony tak mi się ruchać chce.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 327 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Numan »
a kto by się orgazmem przejmował jak jest tak przyjemnie po zarzuceniu tramca, na tym polega jego urok że nic już więcej do szczęścia nie trzeba a zwolennikom ćpania i ruchania polecam gbl czy meth w umiarkowanych dawkach
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Numan mi się wydaje czy Ty po prostu sobie w życiu dobrze nie poruchałeś? :)

Albo nie próbowałeś morfiny np., choć i ona jakaś rewelacyjna nie jest...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
@Prezes, akurat przy kodeinie z tym problemu nie było.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barczysko »
wy kurwa lepiej powiedzcie co zrobic zeby sie spuscic po tramcu chociaz po 30-40 minutach????????a nie dawajcie dobrych rad jak najmadrzejszy medrzec PEJASZ "badz czysty"zajebiscie stary moze do monaru sie zglos bedziesz cpunow tymi tekstami leczyl :cool:
Uwaga! Użytkownik barczysko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="barczysko"]
wy kurwa lepiej powiedzcie co zrobic zeby sie spuscic po tramcu chociaz po 30-40 minutach????????a nie dawajcie dobrych rad jak najmadrzejszy medrzec PEJASZ "badz czysty"zajebiscie stary moze do monaru sie zglos bedziesz cpunow tymi tekstami leczyl ]

nic oprócz zmniejszenia dawek. Podczas długich ciągów działanie przedłużające podobnie jak faza słabnie.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barczysko »
dzieki WM,walisz jakis koks teraz pisz na pw to pogadamy.pozdro
Uwaga! Użytkownik barczysko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
MIT jak huj . Moje pozłacane nasieniowody i prostata z włókna szklanego mówią, że nie prawda to jest . Da się mieć orgazm, tylko trzeba na www.czerwonatuba zapodać kategorię jaką tam kto chce i nacierać aż do skutku . < pierdolnięty post garnkiem ,
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.